Τάμτα: «Έκανα πολλά λάθη με την κόρη μου, της έχω ζητήσει συγγνώμη»

Την Τάμτα υποδέχτηκαν η Τζένη Μελιτά και ο Φώτης Σεργουλόπουλος στη σημερινή εκπομπή του «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν». Η γνωστή τραγουδίστρια, που σπάνια δίνει τηλεοπτικές συνεντεύξεις της, κάθισε στο τραπέζι τους και μαζί συζήτησαν για όλα.

Κατά τη διάρκεια της κουβέντας, η Τάμτα μίλησε για τη σχέση με τη μητέρα της αλλά και την κόρη της, λέγοντας δημόσια πως έχει κάνει λάθη στην ανατροφή της και της έχει ζητήσει

συγγνώμη. Να θυμίσουμε πως η τραγουδίστρια έγινε μητέρα στα 14 και λίγα χρόνια αργότερα έφυγε από τη Γεωργία μαζί με την κόρη και τη μητέρα της και ήρθαν στην Ελλάδα.

Η Τάμτα καλεσμένη στο «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν»

«Νομίζω ότι η μαμά μου είναι αυτή που παρ’ όλες τις δυσκολίες που είχαμε, με είχε σαν πριγκίπισσα. Αυτό νομίζω ότι με είχε βοηθήσει πάρα πολύ… Αυτή η επιθυμία και η ενέργεια της μαμάς νομίζω με επηρέασε πολύ. Εγώ αυτό άργησα να το κάνω με την κόρη μου. Η μαμά μου ήταν 30 χρονών όταν με έκανε, οπότε ήταν πιο ώριμη. Εγώ ήμουν πιο μικρή όταν έκανα την κόρη μου», εξομολογήθηκε η Τάμτα.

Η τραγουδίστρια ανέφερε στη συνέχεια πως έχει νιώσει την ανάγκη να ζητήσει πολλές φορές συγγνώμη στην κόρη της για λάθη που πίστευε ότι έχει κάνει: «Όλοι οι γονείς κάνουμε λάθη. Εγώ φαντάζομαι ότι έκανα περισσότερα. Σημασία έχει ότι έχω συζητήσει πάρα πολύ με την κόρη μου για όλα αυτά. Της έχω ζητήσει και συγγνώμη.

Ήταν κάτι που αισθανόμουν ότι έπρεπε να κάνω και το κάνω και στο τραγούδι που τραγουδώ στα γεωργιανά στο νέο μου άλμπουμ. Το έχω γράψει για την κόρη μου αυτό το τραγούδι».

Μιλώντας για το τραγούδι που έγραψε για την κόρη της και συγκαταλέγεται σε αυτά που υπάρχουν στο νέο άλμπουμ, η Τάμτα δήλωσε: «Σε αυτό το τραγούδι κάνω μια αναδρομή στη ζωή μας. Μεγαλώσαμε μαζί με την Άννυ. Οι πρώτοι στίχοι είναι από τη μέρα που γεννήθηκε και έβρεχε… Θυμάμαι ότι ερχόντουσαν να δουν στο νοσοκομείο τη 14χρονη που γέννησε…

Της ζητάω συγγνώμη για κάποια πράγμα… Μέχρι τα έξι της, η ζωή μας ήταν πολύ δύσκολη… Άθελά μου έχω κάνει κι εγώ πολλά λάθη αλλά ευτυχώς είναι πολύ δυνατή και έχει ωριμάσει και αιτιολογήσει όσα ζήσαμε…».

Διαβάστε ακόμα:

 Φωτεινή Πιπιλή: Η αποκάλυψη για την κηδεία του Αλέξανδρου Ωνάση -«Είναι η πρώτη φορά που το λέω»

 Αφροδίτη Γραμμέλη: Στο νοσοκομείο μετά την λιποθυμία στον αέρα του ΣΚΑΪ -Τα πρώτα της λόγια

 Κυριάκος Μητσοτάκης: Η μέρα που έγινε «ντίρλα» από ρακές, τα λουλούδια που του πετάει στο κεφάλι η Μαρέβα και το TikTok που του δίνει πόντους

Keywords
Τυχαία Θέματα