Ιωάννα Σιαμπάνη: «Σίγουρα δεν κάνει ο Μάριος Πρίαμος για την Ελευθερία Ελευθερίου»

Η Ιωάννα Σιαμπάνη μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» για την Ελευθερία Ελευθερίου, μιας και οι δυο τους είναι στενές φίλες. Η τραγουδίστρια έχει συζητηθεί έντονα τις τελευταίες ημέρες για την προσωπική ζωή της, καθώς δημοσιεύματα την ήθελαν να διατηρεί σχέση με τον Μάριο Πρίαμο, ο οποίος ενεπλάκη σε ένα τρυφερό ειδύλλιο με την Καρολίνα Καλύβα μέσα στο παιχνίδι.

Η πρώην παίκτρια του «My Style

Rocks» και επιχειρηματίας δήλωσε αρχικά σχετικά με την Ελευθερία Ελευθερίου και τη στάση που έχει κρατήσει: «Είναι κάτι που δεν το έχει συζητήσει δημόσια, δεν έχει πάρει θέση σε κάτι. Σίγουρα ως φίλες έχουμε συζητήσει κάποια πράγματα, τα οποία φαίνονται να μην την επηρεάζουν άμεσα. Καλώς ή κακώς δεν είναι η πρώτη φορά που ακούει τέτοια σχόλια. Όλους μας εξέπληξε αυτό που παρακολουθήσαμε στο Survivor. Από εκεί και πέρα θα φανεί».

Όσον αφορά στον Μάριο Πρίαμο, η Ιωάννα Σιαμπάνη ήταν ξεκάθαρη: «Δεν έχει τύχει να γνωρίσω τον Μάριο Πρίαμο. Του Μάριου δεν του πήγαν τα πράγματα έτσι όπως τα περίμενε και έτσι όπως ήθελε να πάνε. Μπήκε με έναν σκοπό, όπως κι όλοι οι παίκτες, να είναι ο νικητής του Survivor, μιας και την πρώτη φορά δεν τα κατάφερε.

Τώρα ακολούθησε εκεί μέσα ένα love story, το οποίο δεν φάνηκε να θέλει να βγει προς τα έξω. Τον έβαλε σε αναμμένα κάρβουνα και προσπαθεί να δείξει την αγωνιστικότητά του για να είναι αποδεκτός από την ομάδα του. Ο Μάριος δεν είναι σίγουρα το καλύτερο για την Ελευθερία Ελευθερίου».

Διαβάστε ακόμα:

 Φωτεινή Πετρογιάννη: «Ο σύντροφός μου ανακάλυψε τυχαία στα 35 του ότι έχει καρκίνο»

Adam Levine: Ο τραγουδιστής των «Maroon 5» έγινε μπαμπάς για τρίτη φορά!

Τριαντάφυλλος: «Αυτό δεν είναι το Survivor, είναι ο ΟΤΕ»

Keywords
Τυχαία Θέματα