Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Η νέα φωτογραφία από το καινούριο τους σπίτι!

Πριν από μερικές ώρες, η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου αποκάλυψαν ότι μετακομίζουν σε νέο σπίτι με τον γιο τους.

«Σε περίπτωση που δεν καταλάβατε από τα προηγούμενα stories, μετακομίζουμε», είπε η Ιωάννα Τούνη στους followers της στο Instagram, ενώ από την πλευρά του ο Δημήτρης Αλεξάνδρου δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο ανέφερε πως κάθε εμπόδιο είναι για καλό, χωρίς ωστόσο να αποκαλύψει τον λόγο που μετακομίζουν.

Το πρωί του Σαββάτου 29/4, η γνωστή Influencer σχολίασε στους διαδικτυακούς της φίλους καθώς

βρισκόταν στο δρόμο για το νέο τους σπίτι: «Αυτός εδώ ο κακόμοιρος ο μπέμπης που τον έχω πίσω και τον “σέρνω”, τι θα μου πει όταν μιλήσει; Ποιες θα είναι οι πρώτες του λέξεις; Αχ, το μωρό αυτό είναι ήρωας».

Αργότερα, μέσα από τα stories του ζευγαριού καταλάβαμε ότι η διαδικασία της μετακόμισης συνεχίζεται με πυρετωδείς ρυθμούς. Μάλιστα, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία φαίνεται ένα μέρος του σαλονιού και της κουζίνας του νέου τους σπιτιού, ο οποίος είναι ένας εννιαίος και πολύ μοντέρνος χώρος με ξύλινες λεπτομέρειες. «Νεύρα Vol 2», έγραψε χαρακτηριστικά στο εν λόγω στιγμιότυπο που φαίνεται η Ιώαννα Τούνη να κάθεται στο πάτωμα του εντελώς άδειου χώρου.

Με τη σειρά της, η Ιωάννα Τούνη δημοσίευσε μια φωτογραφία του γιου της από το νέο τους σπίτι, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Τουλάχιστον το νουνίτο έχει κάθισμα».

Διαβάστε ακόμα:

Τριαντάφυλλος κατά Σάκη Κατσούλη: «Δεν τον στηρίζω, είχαμε δώσει όρκο»

Γιώργος Παπαδάκης: «Δε πρόκειται να εγκαταλείψω το “Καλημέρα Ελλάδα”»

Μαρία Χάνου: Η εξομολόγηση για το διαζύγιο των γονιών της -«Ήταν μια δυσάρεστη κατάσταση, με πίκραινε»

Keywords
Τυχαία Θέματα