Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Οι κοινές δηλώσεις για τον γιο τους και η αποκάλυψη για το που μοιάζει

Την πρώτη κοινή τηλεοπτική συνέντευξη μετά τον ερχομό του μωρού τους έδωσαν η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» το πρωί του Σαββάτου 14/1. Λίγο μετά την εξομολόγηση της γνωστής influencer για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στη γέννηση του γιου της, το ζευγάρι αναφέρθηκε στο θαύμα που ζει ενώ αποκάλυψε και σε ποιον μοιάζει το μωρό.

«Είναι πρωτόγνωρα και ανάμικτα τα συναισθήματα. Δεν έχω λέξεις να το περιγράψω. Είναι όμορφο και γλυκό! Είναι λίγο επίπονο για εμένα, όμως θα το ξεπεράσουμε, έχω

εδώ τον Δημήτρη Αλεξάνδρου να μου κάνει τα θελήματα. Θέλαμε να γεννήσω φυσιολογικά αλλά μάλλον η θέση του μωρού δεν ήταν τόσο σωστή για να γεννηθεί έτσι. Κάπου κόλλησε, κάτι έγινε, προσπαθούσαμε 20 ώρες αλλά δεν γινόταν κι όταν φτάσαμε στο απροχώρητο μπήκαμε στο χειρουργείο», δήλωσε η Ιωάννα Τούνη.

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είπε για τον τοκετό: «Έμαθα όλους τους ιατρικούς όρους, ό,τι συνέβαινε εκεί πέρα και γενικά έζησα όλη αυτή την αγωνία. Εντάξει, στην Ιωάννα δεν μεταφέραμε πάρα πολλά πράγματα… Είχαμε μια δύσκολη εγκυμοσύνη αλλά τέλος καλό, όλα καλά. Έχουμε το μπεμπάκι εδώ, έχουμε και το θηρίο που σηκώθηκε και περπάτησε μετά την καισαρική».

Όταν ο Παύλος Σταματόπουλος ρώτησε το ζευγάρι σε ποιον μοιάζει ο γιος τους, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου απάντησε: «Μελαχρινό είναι σίγουρα, πολύ μαλλί… Στο προφίλ λένε κάποιοι στην Ιωάννα, στο ανφάς λένε κάποιοι σε εμένα. Τι να σας πω…».

Διαβάστε ακόμα:

 Αλέξης Κούγιας για τον καρκίνο: «Θέλω να ζήσω, έχω δύο παιδιά και θέλω να τα μεγαλώσω»

 Αθηνά Οικονομάκου: Χόρεψε ζεϊμπέκικο και οι φίλες της την αποθέωσαν

 Γρηγόρης Αρναούτογλου: Θα αναλάβει την πρωινή ζώνη του ANT1; Η απάντησή του

Keywords
Τυχαία Θέματα