Ιωάννα Τούνη – Δημήτρης Αλεξάνδρου: Ξεκίνησαν couple therapy -«Θα σας ενημερώσω αν λυθούν τα θέματα»

Η Ιωάννα Τούνη ενημερώνει καθημερινά τους διαδικτυακούς της φίλους για το πως περνάει στην καθημερινότητά της. Γενικότερα, η γνωστή Influencer έχει αποκτήσει μια πολύ όμορφη σχέση με τους followers της και τους ενημερώνει για την κάθε της κίνηση.

Το πρωί της Τρίτης 3/10, η Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε μέσα από ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριάσμο στο Instagram πως μαζί με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου πήραν την απόφαση να ξεκινήσουν συνεδρίες couple therapy.

Όπως ανέφερε

η ίδια στα stories της, είναι κάτι που είχαν κάνει ξανά στο παρελθόν και απλά επειδή έχει περάσει καιρός, αποφάσισαν να κάνουν πάλι. Μάλιστα, η Ιωάννα Τούνη τόνισε σε άλλο της story πως δεν υπάρχει κρίση στη σχέση τους, θέλοντας να προλάβει εκείνους που σίγουρα θα βγάλουν αυτό το συμπέρασμα.

«Περιμένω τον Δημήτρη που έχει βγάλει τα σκυλιά βόλτα. Σε λίγο έχουμε συνεδρία, couple therapy, είμαστε τρελοζεύγαρο, οπότε για να μη σκοτωνόμαστε συνέχεια. Είχαμε ξανακάνει 1-2 συνεδρίες παλιότερα. Τώρα είχαμε πολλούς μήνες να κάνουμε, πριν το καλοκαίρι. Θα σας ενημερώσω αν λυθούν τα θέματα», ανέφερε χαρακτηριστικά η Ιωάννα Τούνη.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα είπε: 

https://www.faysbook.gr/wp-content/uploads/2023/10/231003131036_BD49019BA55DB54EBA8F2E8DF84775AB_video_dashinit.mp4

Διαβάστε ακόμα:

Η Χριστίνα Αλούπη σε μια άκρως εξομολογητική συνέντευξη -Η ζωή στην Αμερική, η επιστροφή στην Ελλάδα και οι δυσκολίες που

Σασμός: Μία φρικιαστική αποκάλυψη θα τινάξει τα πάντα στον αέρα

Περικλής Κονδυλάτος: «Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν έχει σχέση με τον χώρο της μόδας, έχει κάνει προσπαθειούλα»

Keywords
Τυχαία Θέματα