Θεοφανία Παπαθωμά: Η αινιγματική ανάρτηση δύο μήνες πριν την αποκάλυψη του χωρισμού

Η Θεοφανία Παπαθωμά και ο Γρηγόρης Πετράκος δεν είναι πλέον μαζί! Η ηθοποιός και ο τραγουδιστής πήραν την απόφαση να τραβήξουν χωριστούς δρόμους μετά από δέκα χρόνια κοινής πορείας και την απόκτηση δύο παιδιών, την Αγάπη και την Αθηνά.

Το πρώην ζευγάρι από την αρχή της σχέσης του έως σήμερα κρατούσε πολύ χαμηλό προφίλ και αυτός είναι και ο λόγος που προσπάθησε να κρατήσει κρυφή την είδηση του χωρισμού του.

Και μπορεί μέχρι σήμερα να μην έχει τοποθετηθεί δημόσια επί του θέματος, ωστόσο τον περασμένο Ιούλιο η Θεοφανία Παπαθωμά είχε κάνει μια

αινιγματική ανάρτηση στα social media.

Η Θεοφανία Παπαθωμά είχε κάνει μια ανάρτηση όλο νόημα τον περασμένο Ιούλιο

Ειδικότερα, η ηθοποιός είχε μοιραστεί με τους διαδικτυακούς φίλους της μια φωτογραφία, η οποία έγραφε «μία καινούργια ζωή». Κανείς δεν γνωρίζει, αν πρόκειται για κάποια τυχαία ανάρτηση ή για μια αινιγματική δημοσίευση που αφορούσε στην εξέλιξη της προσωπικής ζωής της.

Η Θεοφανία Παπαθωμά είχε κάνει την εν λόγω ανάρτηση στις αρχές Ιουλίου και λίγο αργότερα έκανε unfollow τον Γρηγόρη Πετράκο. Μέσα στο καλοκαίρι είχαν ακουστεί διάφορες φήμες για τη σχέση τους, όμως τώρα φαίνεται πως αυτές επιβεβαιώθηκαν.

Οι δυο τους πάντως διατηρούν καλές σχέσεις για χάρη των παιδιών τους.

Διαβάστε ακόμα:

 Φλορίντα Πετρουτσέλι για Σπυροπούλου: «Έκανε λάθη και ήμουν μάρτυρας»

 Ξέσπασε ο Γιώργος Λιάγκας: «Θα έπρεπε να ντρέπεστε στις άλλες εκπομπές και στα κανάλια»

 Συγκλονίζει η Εριέττα Κούρκουλου για τον μπαμπά της: «Τον θρήνησα όταν μου είπε ότι δε θα πάει στη δουλειά»

Keywords
Τυχαία Θέματα