Ιωάννα Τούνη: Αποκάλυψε τον δεύτερο νονό του γιου της

Η Ιωάννα Τούνη είναι λάτρης των social media και καθημερινά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φωτογραφίες και βίντεο από τις δραστηριότητές της, αλλά και όλα όσα την απασχολούν.

Σήμερα (27/6), η influencer αποκάλυψε μέσα από το Instagram πως πολύ σύντομα θα ταξιδέψει με την καλή της φίλη, Στέλλα Πάσσαρη, στην Γαλλική Ριβιέρα, ενώ μαζί της θα έχει και το μωράκι της.

Παράλληλα, η Ιωάννα Τούνη αποκάλυψε

και τον δεύτερο νονό του γιου της. Συγκεκριμένα, η Ιωάννα Τούνη δήλωσε πως μαζί με τη Στέλλα Πάσσαρη,  τον γιο της θα βαφτίσει και ο Γιώργος Μανίκας.

«Θα πάω με την κολλητή μου Γαλλική Ριβιέρα, πολύ χαίρομαι, δεν έχω ξαναπάει. Θα έχουμε και τον νουνίτο εννοείται. Η Στέλλα θα είναι και η νονά του μωρού και ο Γιώργος Μανίκας, θα είναι και οι δύο», είπε η Ιωάννα Τούνη.

Πριν η Ιωάννα Τούνη επιβεβαιώσει ότι ο Γιώργος Μανίκας θα είναι ένας από τους νονούς του μωρού της, ο ίδιος είχε αναφέρει στην εκπομπή «The 2night Show»:

«Δεν ξέρω ακόμη αν θα βαφτίσω τον γιο της Τούνη και του Αλεξάνδρου. Θα είμαι σίγουρα στη βάφτιση. Είμαστε κολλητοί φίλοι. Ο Δημήτρης είναι τρελαμένος, το ήθελε πολύ. Την Ιωάννα δεν την ήξερα, αλλά την έχω εκτιμήσει πολύ μέσα από τον Δημήτρη. Τους χαίρομαι γιατί έχουν δύναμη, βάλλονται συνεχώς. Όταν βλέπω αρνητικά σχόλια κάτω από τις φωτογραφίες τους, στεναχωριέμαι πολύ. Πολλές φορές μιλάω στον Δημήτρη και είναι στεναχωρημένος.

Είναι ψαρωμένος με το παιδί, θέλει να είναι εκεί και να ζει την κάθε στιγμή. Μου τηλεφωνεί για να του δώσω συμβουλές. Πηγαίνοντας και κάνοντας, κανείς δεν ξέρει. Συνέχεια θα κάνουμε λάθη».

Διαβάστε επίσης:

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: «Δεν μου αρέσει να είμαι η κυρία του κυρίου»

Survivor All Star -Σάκης Κατσούλης: «Με προσέγγισε για να μην την βγάλω στον τάκο»

Δέσποινα Βανδή -Βασίλης Μπισμπίκης: Απόδραση στην Ύδρα για το ερωτευμένο ζευγάρι -Φωτογραφίες

Keywords
Τυχαία Θέματα