Ιωάννα Τούνη: «Δεν έχω καταφέρει να αποθηλάσω ακόμα, έκανα και σεμινάριο»

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου πριν από δέκα μήνες έγιναν γονείς για πρώτη φορά, με την influencer να φέρνει στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, το οποίο πρόσφατα βαπτίστηκε παίρνοντας το όνομα Πάρης.

Οι δυο τους είναι πολύ δραστήριοι γονείς και είναι αχώριστοι από το μωρό τους, είτε πρόκειται για εξόδους είτε για ταξίδια. Σχεδόν καθημερινά, μάλιστα, η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μοιράζονται με τους διαδικτυακούς φίλους τους στιγμές από τη ζωή τους με τον γιο τους.

Πριν από μερικές, ώρες η γνωστή επιχειρηματίας και influencer

θέλησε να κάνει ένα update σε όσους την ακολουθούν σχετικά με τον αποθηλασμό. Η ίδια είχε αποκαλύψει προς τα τέλη του καλοκαιριού ότι προσπαθεί να αποθηλάσει σταδιακά, ωστόσο ακόμα δεν έχει πετύχει τον στόχο της.

Η Ιωάννα Τούνη ανέφερε πως ενώ το μωρό της τρώει τροφές μέσα στην ημέρα, τη νύχτα εξακολουθεί να ξυπνάει σχεδόν μία ώρα, προκειμένου να θηλάσει. Η επιχειρηματίας αποκάλυψε πως έκανε σεμινάριο ώστε να πάρει οδηγίες για το τι πρέπει να κάνει, όμως ακόμα δεν τις έχει εφαρμόσει.

Όσα είπε η Ιωάννα Τούνη για την προσπάθεια να αποθηλάσει

«Σας έχω πει ότι προσπαθώ να αποθηλάσω. Δεν τα έχω καταφέρει ακόμα. Θηλάζω ακόμα, δεν έχω καταφέρει να το κόψω και να πίνει κανονικά γάλα το μωρό. Τρώει τα πάντα, του δίνω αλεσμένα, τρώει και μόνος του τροφές. Μου αρέσει να είναι αυτόνομο το μωράκι και να τρώει ό,τι θέλει.

Το βράδυ ξυπνάει ανά 1 με 1,5 ώρα και θηλάζω. Είναι συναισθηματικό το ξέρω, αλλά δεν το σταματάει, δεν ξέρω πώς να το σταματήσω. Έχω κάνει και σεμινάριο αποθηλασμού αλλά τίποτα. Θα σας έχω ενήμερες», ανέφερε η Ιωάννα Τούνη στο βίντεό της.

Διαβάστε ακόμα:

 Θανάσης Βισκαδουράκης: «Με έδιωξαν τον Ιούλιο από το σπίτι όπου έμενα»

 Μαρίνα Ασλάνογλου: Η εξομολόγηση για την εξωσωματική -«Πέρασα δύσκολα, ήταν ένας δικός μου αγώνας που τον κατάφερα»

 Μαίρη Χρονοπούλου: Το φέρετρο που διάλεξε για την κηδεία της -Όσα είπε ο ιδιοκτήτης του γραφείου τελετών

Keywords
Τυχαία Θέματα