Ιωάννα Τούνη: Ο γιος της έγινε 40 ημερών -Η αποκάλυψη της influencer για την απόφαση που πήρε

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ζουν στιγμές απόλυτης ευτυχίας, αφού εδώ και μερικές εβδομάδες κρατούν στην αγκαλιά τους τον νεογέννητο γιο τους!

Λίγες ημέρες μετά τη γέννησή του μικρού, το ζευγάρι έφτιαξε τις αποσκευές του και κατέβηκε στο σπίτι του στην Αθήνα, μιας και οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του παρουσιαστή δεν του επιτρέπουν να βρίσκεται εκτός πρωτεύουσας.

Οι δυο γονείς είναι ιδιαίτερα ενεργοί στα social media και όλο αυτό

το διάστημα έχουν μοιραστεί με τους διαδικτυακούς τους φίλους διάφορα στιγμιότυπα με πρωταγωνιστή το μικρό τους πιράνχας, όπως τους αρέσει να αποκαλούν το μωράκι τους.

Xθες, Σάββατο 18 Φεβρουαρίου ο γιος της Ιωάννας Τούνη και του Δημήτρη Αλεξάνδρου έγινε 40 ημερών! Η γνωστή Influencer μας έδειξε με ένα Instagram Story πόσο έχει μεγαλώσει ο μπέμπης της, ενώ σε επόμενη ανάρτησή της αποκάλυψε πως αποφάσισε να ξεκινήσει γυμναστήριο, για να επανέλθει στο κορμί που είχε πριν μείνει έγκυος.

Το μήνυμα της Ιωάννας Τούνη. 

«Το μωράκι μου έγινε χθες 40 ημερών, οπότε και επίσημα – με το μυαλό των τρελών εδώ στο Instagram – μπορώ να κυκλοφορώ ελεύθερα. Σας ευχαριστώ πολύ.

Σκεφτόμουν να ξεκινήσω γυμναστήριο αύριο Δευτέρα, αλλά επειδή δεν λειτουργεί αυτό, θα ξεκινήσω από σήμερα, Κυριακή. Θα πάρω μαζί και το μωράκι μου, δεν ξέρω πώς θα γίνει αυτό, θα δούμε», αποκάλυψε η Ιωάννα Τούνη.

Διαβάστε επίσης:

Σάκης Τανιμανίδης: Τα αρνητικά σχόλια στη Χριστίνα Μπόμπα, η τηλεθέαση του «Dragon’s Den» και το «Survivor All Star»

Survivor all Star Spoiler: Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Σεισμός στην Τουρκία: Σταματούν επίσημα οι έρευνες για επιζώντες

Keywords
Τυχαία Θέματα