Σάκης Τανιμανίδης: Τα αρνητικά σχόλια στη Χριστίνα Μπόμπα, η τηλεθέαση του «Dragon’s Den» και το «Survivor All Star»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και τον δημοσιογράφο Σπύρο Ραφαήλ Κεραμίδα παραχώρησε ο Σάκης Τανιμανίδης.

Μέσα σ’ όλα, ο παρουσιαστής του «Dragon’s Den» ρωτήθηκε για τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε η σύζυγός του, Χριστίνα Μπόμπα, όταν ανέβασε στα social media ένα βίντεο με τις δίδυμες κόρες τους από το αεροδρόμιο, στο οποίο βλέπουμε τις μικρές να κάθονται στον ιμάντα των αποσκευών την ώρα που εκείνος κυλάει.

«Θα αγχωθώ αν σταματήσουν τα αρνητικά σχόλια. Όσο πιο πολλά πράγματα

κάνει κάποιος στη ζωή του, λογικό να έχει και αρνητικά σχόλια. Όσο υπάρχουν σημαίνει ότι κάτι κάνουμε καλά», είπε χαρακτηριστικά ο Σάκης Τανιμανίδης.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο παρουσιαστής αναφέρθηκε στο νέο του τηλεοπτικό εγχείρημα, το «Dragon’s Dan»: «Το “Dragon’s Den” ήθελα να το κάνω πάρα πολλά χρόνια. Επειδή σπούδασα business στη Βοστώνη, το είχα δει τότε και μου πέρασε η σκέψη από το μυαλό: τι ωραία που θα ήταν να έπαιζε αυτό το project στην ελληνική τηλεόραση.

Εμένα μου αρέσει να ονειρεύομαι και να προσπαθώ να φτάσω τα όνειρά μου. Από ‘κει και πέρα το ότι το Dragon’s Den είναι κάτι διαφορετικό. Εννοείται ότι βλέπω τα νούμερα τηλεθέασης, όλοι τα βλέπουν. Αντικατοπτρίζουν την απόδοση του project».

Πώς θα έβλεπε μία πιθανή τηλεοπτική του συνύπαρξη με τη Χριστίνα Μπόμπα; «Θα ήταν ωραίο να κάνουμε κάτι μαζί τηλεοπτικά με τη Χριστίνα. Δεν είναι του στυλ μας το πρωινό. Όμως, ποτέ μη λες ποτέ».

Τέλος, ο Σάκης Τανιμανίδης απάντησε και για το εάν υπήρξε κάποια κρούση από την Acun Medya για το «Survivor All Star»: «Δεν μου έγινε πρόταση να παρουσιάσω το “Survivor All Star” και δεν υπήρχε και λόγος. Ολοκληρώθηκε ο κύκλος και τώρα υπάρχει ένας καταπληκτικός παρουσιαστής, ο φίλος μου ο Γιώργος».

Διαβάστε επίσης:

Survivor all Star Spoiler: Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση

Σεισμός στην Τουρκία: Σταματούν επίσημα οι έρευνες για επιζώντες

Ναταλία Γερμανού: «Μας έχει σταλεί απαγορευτικό στο κανάλι, οπότε δείξτε κατανόηση»

Keywords
Τυχαία Θέματα