Ιωάννα Τούνη: Οι αλλαγές στο σώμα της 35 ημέρες μετά τη γέννηση του γιου της -«Δεν προσέχω καθόλου τη διατροφή μου»

Ένας μήνας συμπληρώθηκε πριν από λίγες μέρες από τη μέρα που η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου υποδέχτηκαν στον κόσμο τον πρώτο καρπό του έρωτά τους.

Αυτό το διάστημα, η influencer και ο παρουσιαστής βρίσκονται στο σπίτι τους στην Αθήνα και απολαμβάνουν την καινούργια τους καθημερινότητα με τον νεογέννητο γιο τους.

Ως λάτρης των social media, η Ιωάννα Τούνη κάνει καθημερινά διάφορες αναρτήσεις στο Instagram,

τόσο μόνο της όσο και με το μικρό πιράνχας της, όπως της αρέσει να αποκαλεί τον μπέμπη. Σήμερα (13/2), η ίδια δημοσίευσε μια σειρά από βίντεο στον πρoφίλ της, μέσα από τo οποία έδειξε στους διαδικτυακούς της φίλους πώς είναι το σώμα της 35 μετά τον τοκετό.

Η Ιωάννα Τούνη υπογράμμισε πως αυτό το διάστημα δεν προσέχει καθόλου τη διατροφή της και ότι μετά το σαράντισμα του μωρού θα ξεκινήσει γυμναστική.

«Έχω γεννήσει εδώ και έναν μήνα και 4-5 μέρες. Το σώμα μου αυτή τη στιγμή είναι έτσι. Δεν νιώθω ιδιαίτερα σέξι και γι’ αυτό φοράω εσώρουχο του Δημήτρη. Για να κρύβουν πράγμα… Έχασα τα πρώτα 8 κιλά κατευθείαν, δηλαδή μέσα στο 10ήμερο, αλλά έχω κολλήσει στα 6 κιλά plus που δεν φεύγουν με τίποτα.

Βέβαια, το σώμα μου έχει μαζέψει αρκετά. Χρησιμοποιώ και προϊόντα. Δεν θα πεθάνουμε κιόλας. Η αλήθεια είναι ότι δεν προσέχω καθόλου τη διατροφή μου αυτό το διάστημα γιατί κάνω θηλασμό και αυτό φαίνεται. Έχω υπογλυκαιμίες, πεινάω…

Μετά τα 40 θα ξεκινήσω γυμναστήριο. Ελπίζω να με αφήσει ο μπέμπης με το καλό…», ακούγεται να λέει η Ιωάννα Τούνη στα βίντεό της και σημειώνει γραπτά ότι δεν έκανε καθόλου ραγάδες.

Διαβάστε επίσης:

Σώζων Παλαίστρος Χάρος: «Δεν μου άρεσε ο τρόπος που προβλήθηκα στο “Survivor All Star”»

Θανάσης Πάτρας -Κατερίνα Παγώνη: Εξομολογούνται τις δύσκολες στιγμές μέχρι να αποκτήσουν την κόρη τους

Άννα Κουρή: «Δεν είναι όνειρό μου να πεθάνω πάνω στο σανίδι»

Keywords
Τυχαία Θέματα