Ιωάννα Τούνη: Θα λιώσετε! Δείτε την να παίζει με τον 6 μηνών γιο της

Στη Θεσσαλονίκη βρέθηκε τις προηγούμενες μέρες η Ιωάννα Τούνη, προκειμένου να διευθετήσει κάποιες επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Bεβαια, η influencer δεν ταξίδεψε μέχρι εκεί μόνη της, αφού στο πλευρό της ήταν και ο γιος της. Η γνωστή Instagrammer δεν τον αποχωρίζεται ούτε λεπτό και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να τον παίρνει παντού μαζί της.

Σήμερα (26/7), η Ιωάννα Τούνη επέστεψε με τον μικρό «Νουνίτο» στην Αθήνα

και έκανε μερικές σχετικές αναρτήσεις στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Μάλιστα, σε ένα από τα βίντεο που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους, τη βλέπουμε να παίζει ένα πολύ τρυφερό παιχνίδι με μωρό της.

Όπως θα δείτε και εσείς, ο μικρός απολαμβάνει στο έπακρο το παιχνίδι με τη μαμά του, αφού ξεκαρδίζεται στα γέλια!

Η εξομολόγηση για τη μητρότητα

Πρόσφατα, η Ιωάννα Τούνη δημοσίευσε ένα βίντεο στο κανάλι της στο YouTube, μέσω του οποίου προχώρησε σε μια εξομολόγηση καρδιάς για τη μητρότητα.

«Ήθελα πάρα πολύ να γίνω μαμά, ήθελα πάντα να κάνω οικογένεια. Επειδή ήμουν από μονογονεϊκή οικογένεια, μεγάλωσα μόνο με τη μαμά μου και ο μπαμπάς μου ήταν εντελώς απών, είμαι και μη αναγνωρισμένη… οπότε ήθελα πάρα πολύ να κάνω οικογένεια και παιδάκια… Αν με ρωτούσες μικρή αν προτιμώ καριέρα ή οικογένεια, θα σου έλεγα καριέρα αλλά προσπαθώ να τα συνδυάζω.

Το μωρό ήρθε τυχαία. Δεν το προσπαθούσαμε… κάπως φρίκαρα, πάγωσα, κάπως το ήθελα κιόλας. Έγινε σε ένα πολύ κακό αλλά και καλό timing, είχα χάσει τη μαμά μου από καρκίνο λίγο καιρό πριν και ψυχολογικά ήμουν πολύ περίεργα», ανέφερε -μεταξύ άλλων- η Ιωάννα Τούνη.

Διαβάστε επίσης:

Ανίτα Μπράντ: Τρισευτυχισμένη στην αγκαλιά των γιων της – Το super cute στιγμιότυπο

Όλγα Κεφαλογιάννη: «Είναι δύσκολη μέρα, συγκλονίζει η απώλεια των πιλότων»

Μαριάννα Βαρδινογιάννη: Τελέστηκε η κηδεία της – Στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών η ταφή της

Keywords
Τυχαία Θέματα