Πτώση Canadair: Που και πότε θα γίνει η κηδεία του 34χρονου Χρήστου Μουλά

Θλίψη, πόνος και πολλά «γιατί» είναι οι λέξεις που μας έρχονται στο μυαλό εδώ και περίπου ένα εικοσιτετράωρο, από την ώρα δηλαδή που επιβεβαιώθηκε ο τραγικός θάνατος των δύο πιλότων, οι οποίοι βρισκόντουσαν μέσα στο Canadair που προσέκρουσε σε δέντρο μετά τη ρίψη νερού στην Κάρυστο.

Συντετριμμένοι είναι οι γονείς, οι συγγενείς και οι φίλοι του Χρήστου Μουλά και του Περικλή Στεφανίδη, μιας και κανένας δεν μπορεί να πιστέψει πως δύο νέοι άνθρωποι έχασαν τόσο άδικα τη ζωή τους. Ο 34χρονος σμηναγός και ο 27χρονος ανθυποσμηναγός κατέβαλαν μεγάλη προσπάθεια για να σβήσουν τη φωτιά, ωστόσο η

τύχη δεν ήταν με το μέρος τους.

Με την είδηση του θανάτου τους κηρύχθηκε τριήμερο εθνικό πένθος.

Η ανακοίνωση για την κηδεία του Χρήστου Μουλά που απεβίωσε μετά την πτώση του Canadair

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της ιστοσελίδας «Χανιώτικα νέα», η κηδεία του Χρήστου Μουλά, ο οποίος θα γινόταν πατέρας σε λίγους μήνες, αφού η αγαπημένη του ήταν έγκυος, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 28 Ιουλίου στον τόπο καταγωγής του, τα Χανιά.

Ειδικότερα, η κηδεία του Αποκορωνιώτη πιλότου θα τελεστεί στην εκκλησία του Αγίου Σεργίου στο Γαβαλοχώρι, στις 11 το πρωί. Η οικογένεια, οι συγγενείς, οι φίλοι αλλά κι όλη η τοπική κοινωνία των Χανιών θα συνοδεύσει τον Χρήστο Μουλά στην τελευταία κατοικία του και θα τον αποχαιρετήσει για πάντα.

Διαβάστε ακόμα:

 Ενοχλημένη Μαρία Ιωαννίδου με τον Κοκλώνη: Παρενέβη στην εκπομπή

 Πτώση Canadair: Συντετριμμένοι οι γονείς του 27χρονου – Βαρύ πένθος στη γειτονιά του

 Γιώργος Τσαλίκης: Συγκινεί το «αντίο» στη Μαριάννα Βαρδινογιάννη – Η πρώτη επίσκεψη στην «Ελπίδα»

Keywords
Τυχαία Θέματα