Ιωάννης Απέργης: Αποκάλυψε το φύλο του δεύτερου μωρού που περιμένει η σύζυγός του!

Σε πολύ λίγο καιρό, η οικογένεια του Ιωάννη Απέργη θα μεγαλώσει κατά ένα μέλος, καθώς η σύζυγός του περιμένει τον δεύτερο καρπό του έρωτά τους.

Ο γνωστός ηθοποιός που φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά «Αυτή η Νύχτα μένει» του Alpha, ανακοίνωσε το χαρμόσυνο γεγονός μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram το Μεγάλο Σαββάτο με μια φωτογραφία. Συγκεκριμένα, στο στιγμιότυπο που ανέβασε πόζαρε ο ίδιος μαζί με την αγαπημένη του και τον γιο τους και μοιράστηκε τα ευχάριστα

νέα μαζί με τους διαδικτυακούς του φίλους με ένα μικρό κείμενο αλλά και το υπερυχογράφημα του νέου μέλους που ανυπομονούν να έρθει στον κόσμο.

View this post on Instagram

A post shared by IOANNIS APERGIS official© (@ioannisapergis_official)


«Ο Οδυσσέας μας θα έχει μικρότερο αδερφάκι! Για την ώρα αγκαλιάζουμε την κοιλίτσα της μαμάς και την φιλάμε! Σε ευχαριστούμε μαμάκα μας», έγραψε χαρακτηριστικά, με τους ακολούθους του να σπεύδουν να του ευχηθούν κάτω στα σχόλια της ανάρτησής του.

Λίγες ημέρες μετά την γνωστοποίηση της εγκυμοσύνης της συζύγου του, ο Ιωάννης Απέργης μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και αποκάλυψε το φύλο του δευτέρου μωρού του.

«Έκανα παιδί και τώρα είναι ανακοινώσιμο, ο γιατρός μου είπε το οκ… περιμένω και δεύτερο παιδί, αγοράκι», αποκάλυψε ο ηθοποιός.

Στη συνέχεια ο ηθοποιός αποκάλυψε για την εγκυμονούσα: «Μόλις μου ζητήσει κάτι τρέχω… μέχρι τα Σπάτα πήγα για να βρω ένα ζαχαροπλαστείο μου ζήτησε κάτι σαν προφιτερόλ».

Τέλος, ο Ιωάννης Απέργης άφησε στην άκρη τα χαρμόσυνα νέα και απάντησε για τις κακοποιητικές συμπεριφορές στον χώρο του θεάματος: «Στην αρχή σε κάποιες οντισιόν έχω συναντήσει περίεργες συμπεριφορές, υπήρχαν άντρες πού πήγαν να κάνουν κάτι αλλά έχει να κάνει με τον άνθρωπο και τι όρια θες να βάλεις, εγώ δεν φοβήθηκα δεν τους έχω ανάγκη».

Διαβάστε ακόμα:

Κατερίνα Γκαγκάκη: «Σκέφτομαι να υιοθετήσω ένα παιδί» – Η αποκάλυψη για τις σχέσεις και τον γάμο

Eurovision 2023: Αυτός είναι ο γνωστός παρουσιαστής που θα ανακοινώσει το 12αρι της Ελλάδας

Ζωή Βαρέλη – Στεφανίδη: Η δημόσια συγγνώμη μετά την ανάρτηση που προκάλεσε αντιδράσεις

Keywords
Τυχαία Θέματα