Κατερίνα Γκαγκάκη: «Σκέφτομαι να υιοθετήσω ένα παιδί» – Η αποκάλυψη για τις σχέσεις και τον γάμο

Η Κατερίνα Γκαγκάκη φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Ποιος είναι Πρωινιάτικα» και μίλησε για τον ρόλο του έρωτα στη ζωή της, αποκάλυψε αν έχει φτάσει ποτέ κοντά στον γάμο, ενώ εξομολογήθηκε ότι σκέφτεται το ενδεχόμενο να υιοθετήσει ένα παιδί.

Για τον έρωτα στη ζωή της: «Ο έρωτας στη ζωή μου είναι καταστροφικός γιατί έτσι το έκανα εγώ. Θέμα δικής μου ανικανότητας του συνδέεστε είναι δεν είναι θέμα του άλλου ανθρώπου. Νομίζω είναι θέμα τρομακτικής ανασφάλειας.

Άνθρωποι με τους οποίους στο παρελθόν είχα σχέση και τώρα έχω εξαιρετική φιλική σχέση μαζί τους, συνεργάζομαι

σε κάποια σημεία, με τον πρώτο μου έρωτα συνεργάζομαι στο φεστιβάλ, προσπαθώ να συνειδητοποιήσω πως μου προκάλεσαν ανασφάλεια αυτοί οι άνθρωποι».

Για τις επιλογές που κάνει στους ανθρώπους και τον γάμο: «Σε ένα μήνα θα γίνω 51, μέχρι τα 30 κάτι μια χαρά ήμουν, πολύ χαρούμενη. Κάτι κάνω και επιλέγω ανθρώπους που συνήθως έχουν κάτι παράλληλο ή βρίσκουν κάτι παράλληλο, το οποίο κάπως στο μυαλό μου έχει κλειδώσει ότι αυτό είναι λίγο αναμενόμενο, φυσιολογικό, ότι εγώ σε κάτι δεν φτάνω.

Έχεις τρελαθεί που θα κυνηγήσω εγώ άντρα; Ούτε κατά διάνοια. Στο γάμο δεν έφτασα ποτέ, το οποίο τώρα αρχίζει να με ανησυχεί. Δεν είπα ποτέ ότι δεν ήθελα».

Για το ενδεχόμενο να υιοθετήσει ένα παιδί: «Σκέφτομαι να υιοθετήσω και το ψάχνω πάρα πολύ τώρα. Δεν είναι πια δύσκολη διαδικασία και υπάρχει και το νέο σύστημα της αναδοχής. Εγώ έχω ένα πρόβλημα και εσείς ως γονείς θα το καταλάβετε – μία αγωνία μεγάλη – ότι θεωρώ ότι για ένα παιδί -και θαυμάζω τους ανθρώπους που το κάνουν μόνοι τους- είναι καλό την ευθύνη να την έχουν δύο άνθρωποι».

Διαβάστε ακόμα:

 Eurovision 2023: Αυτός είναι ο γνωστός παρουσιαστής που θα ανακοινώσει το 12αρι της Ελλάδας

 Τα νομικά σενάρια της υπόθεσης Γεωργούλη και τα χρονικά κωλύματα

 Ζωή Βαρέλη – Στεφανίδη: Η δημόσια συγγνώμη μετά την ανάρτηση που προκάλεσε αντιδράσεις

Keywords
Τυχαία Θέματα