Ζωή Βαρέλη – Στεφανίδη: Η δημόσια συγγνώμη μετά την ανάρτηση που προκάλεσε αντιδράσεις

Σάλος έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες με την ανάρτηση της Ζωής Βαρέλη – Στεφανίδη, μητέρα της αθλήτριας Κατερίνας Στεφανίδη, η οποία αναπαρήγαγε στον λογαριασμό της στο Twitter το εξώφυλλο μιας εφημερίδας που χρησιμοποιούσε προσβλητικούς χαρακτηρισμούς για τη γυναίκα που κατήγγειλε τον Αλέξη Γεωργούλη.

Η ανάρτησή της προκάλεσε οργισμένες αντιδράσεις και μέσα σε λίγη ώρα αναπαράχθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με ανθρώπους της πολιτικής κι όχι μόνο να ξεσπούν κατά της. Η εκπομπή «T-live» επικοινώνησε μαζί της και εκείνη

παραδέχτηκε το λάθος της και απολογήθηκε δημόσια.

«Έκανα λάθος, το έχω πάρει πίσω, το έχω κατεβάσει και έχω ζητήσει συγγνώμη», ήταν τα πρώτα λόγια της Ζωής Βαρέλη – Στεφανίδη.

Η ίδια υποστήριξε πως μπερδεύτηκε και παρασύρθηκε από ένα σχόλιο που διάβασε, ωστόσο την απέσυρε πολύ γρήγορα: «Η ανάρτηση αυτή έγινε για πολύ λίγη ώρα, παρασυρμένη, όχι από τον κεντρικό του τίτλο αλλά τώρα… μην αναλύσω. Παρασύρθηκα, όχι από αυτό που έλεγε μπροστά, τι έλεγε ούτε το πρόσεξα. Εκεί πέρα που αναφερόταν στο “εκβιαζόμενο δουλάκι”. Με αυτήν την έννοια, αλλά λάθος μου, τελείωσε».

Και κατέληξε: «Δείτε εκείνο το πρωτοσέλιδο τι γράφει και γι’ αυτό εγώ παρασύρθηκα από την πολιτική μεριά του. Μιλάει για χοντρή συνωμοσία εκεί, δείτε το λοιπόν».

Διαβάστε ακόμα:

 Λένα Δροσάκη: «Επιλέγουμε καλούς ανθρώπους δίπλα μας κι όταν αυτό αλλάζει απομακρυνόμαστε»

 Κλέλια Πανταζή: Η δυσκολία που αντιμετώπισε στην αρχή της τρίτης εγκυμοσύνης

 Ελεονώρα Μελέτη: Βαφτίζει την κόρη της! Όλες οι λεπτομέρειες

Keywords
Τυχαία Θέματα