Ιωάννης Παπαζήσης -Αναστασία Παντούση: Η κίνηση που πυροδότησε τις φήμες χωρισμού

Εδώ και λίγο καιρό φημολογείται ότι υπάρχουν σύννεφα στη σχέση του Ιωάννη Παπαζήση και της Αναστασίας Παντούση.

Μάλιστα, σύμφωνα με τις πληροφορίες της δημοσιογράφου Κορύνας Μανταγάρη στην εφημερίδα «RealLife», οι δύο ηθοποιοί τον τελευταίο καιρό κρατούν αποστάσεις, ενώ έχουν αρκετό καιρό να κάνουν κάποια κοινή δημόσια εμφάνιση.

Τον περασμένο Δεκέμβριο, ο Ιωάννης Παπαζήσης δημοσίευσε για πρώτη φορά κοινές φωτογραφίες με τη σύντροφό του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ωστόσο,

αν κάποιος ρίξει μια ματιά στο προφίλ του θα δει ότι η συγκεκριμένη ανάρτηση δεν εμφανίζεται πλέον και αυτή η κίνηση πυροδότησε τις φήμες πουν θέλουν τους δυο ηθοποιούς να έχουν χωρίσει.

Πρόσφατα, ο Ιωάννης Παπαζήσης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» της Ναταλίας Γερμανού και -μεταξύ άλλων- προχώρησε σε μια αινιγματική δήλωση για προσωπική του ζωή.

«Χωριζόμαστε σε εποχές, σε περιόδους. Αυτή τη στιγμή ζω το καλό και το κακό ταυτόχρονα, είμαι σε αυτή την εποχή. Πέρασα ένα πολύ φωτεινό σημείο και τώρα ζω ένα πολύ παράξενο στάδιο της ζωής μου. Και αυτό περαστικό είναι! Κάθε πράγμα στον καιρό του, έτσι δεν πάει;», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ιωάννης Παπαζήσης.

Διαβάστε επίσης:

Κατερίνα Καινούργιου σε Φοίβο Παπαδάκη: «20 χρόνια δουλεύω στην τηλεόραση και πρώτη φορά ακούω τέτοιο πράγμα»

Τζένη Θεωνά: «Μετά τον ερχομό του παιδιού υπάρχει κίνδυνος να μην γίνεις ποτέ ξανά ζευγάρι με τον σύντροφό σου»

Survivor All Star: Τάκης Καραγκούνιας κατά Μελίνας Μεταξά -«Ανοίγεις την πόρτα και φεύγεις»

Keywords
Τυχαία Θέματα