Κατερίνα Καινούργιου: Ρώτησε στην «ψύχρα» τον Στέφανο Κωνσταντινίδη αν θα πάει στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη

Μια αποκάλυψη έκανε το πρωί της Πέμπτης 6/7 ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από την εκπομπή του στον ΑΝΤ1, σχετικά με το τηλεοπτικό μέλλον του Στέφανου Κωνσταντινίδη.

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής αποκάλυψε on air πως γνωρίζει ότι ο γνωστός δημοσιογράφος που μετακινείται την επόμενη σεζόν από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στης Ελεονώρας Μελέτη.

«Φεύγει

ο Στέφανος Κωνσταντινίδης και πάει στην Ελεονώρα. Είναι κι αυτό μία είδηση που μαθαίνω. Στην Ελεονώρα του χρόνου έχει κλείσει η Αφροδίτη Γραμμέλη και ο Στέφανος Κωνσταντινίδης μαθαίνω, μπορεί να κάνω και λάθος», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας.

Λίγο αργότερα και αφού η είδηση κυκλοφόρησε στα sites, η Κατερίνα Καινούργιου δε δίστασε να ρωτήσει τον συνεργάτη της στον αέρα του «Super Κατερίνα» περί αυτού του θέματος.

Παρακάτω ο διάλογος Καινούργιου – Κωνσταντινίδη

Κ.Κ: Στέφανε, θα φύγεις; Έτσι διαβάζω.

ΣΤ.Κ: Αφού ξέρεις, τι με ρωτάς στον αέρα;

Κ.Κ: Δεν ξέρω την οριστική σου απάντηση και είμαι λίγο μπερδεμένη.

ΣΤ.Κ: Δεν φεύγω! Μπορεί να αποχωρήσω για λίγο. Να φύγω, αποκλείεται.

Κ.Κ: Από τη δική μας πλευρά, η πρόθεση είναι να παραμείνεις στην εκπομπή. Αν εσύ πάρεις κάποιες αποφάσεις, είναι για προσωπικούς σου λόγους. Το έπαιξαν στο «Breakfast@Star« και το είδα στα σάιτ, ότι θα πας στην Ελεονώρα Μελέτη.

ΣΤ.Κ: Έχω δεχτεί τηλεφωνήματα όπως όλοι μας. Μέχρι να κλείσει αυτός ο κύκλος που πάντα θα έχει ανοικτές πόρτες, θα μιλήσω μετά με τον οποιονδήποτε. Δεν έχω μιλήσει για τίποτα ουσίας. Και στο λέω με το χέρι στην καρδιά.

Κ.Κ: Εγώ θέλω πολύ να παραμείνεις και στο έχω πει. Από εκεί και πέρα, η απόφαση είναι δική σου.

Διαβάστε ακόμα:

Αμαρυλλίς: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τη βάφτισή του γιου της -«Έχει αλλάξει όλη μας τη ζωή»

Έλενα Παπαρίζου: Αποκαλύπτει για τις αισθητικές επεμβάσεις -«Εάν δεν έπαιζα στην τηλεόραση, ίσως να μην είχα κάνει κάτι»

Καινούργιου – Τζήμερος: Χαμός στον αέρα του Alpha -Έκλεισε άρον άρον τη σύνδεση η παρουσιάστρια

Keywords
Τυχαία Θέματα