Πηγή Δεβετζή: Απαντά πρώτη φορά για τη Μπέττυ Μαγγίρα και το παρασκήνιο με το Open

Από νωρίς το πρωί της Τετάρτης 5/7 έγινε γνωστό πως η Μπέττυ Μαγγίρα αποχωρεί από το Open μετά από δύο χρόνια συνεργασίας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της εκπομπής «Το Πρω1νό» του ΑΝΤ1, οι συζητήσεις της παρουσιάστριας με τον Νίκο Κοκλώνη και τον Τζώνη Καλημέρη για το «Ποιος είναι πρωινιάτικα» δεν ευδοκίμησαν και πως την προτάθηκαν δύο πρόσωπα για το πάνελ της εκπομπής, η Πηγή Δεβετζή και ο Τρύφωνας Σαμαράς

-οι οποίοι φαίνεται πως αποτέλεσαν την «πέτρα του σκανδάλου».

«Η Μπέττυ Μαγγίρα δεχόταν πιέσεις να δεχθεί συγκεκριμένα πρόσωπα στο πάνελ της εκπομπής της για του χρόνου, όπως η Πηγή Δεβετζή, η επιστήθια φίλη του Νίκου Κοκλώνη. Είναι ένας πολύ σοβαρός λόγος αν δεν αφήνεις τον παρουσιαστή να επιλέξει την ομάδα του ώστε να επέλθει το διαζύγιο», είπε χαρκτηριστικά η Φωτεινή Πετρογιάννη στον αέρα του ΑΝΤ1.

Το πρωί της Πέμπτης 6/7 η Πηγή Δεβετζή θέλησε να ξεκαθαρίσει τη θέση της για όλα όσα ακούγονται μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα», τονίζοντας -μεταξύ άλλων- πως έχει γίνει μπέρδεμα.

Όσα είπε η Πηγή Δεβετζή για τη Μπέττυ Μαγγίρα και το παρασκήνιο με το Open

«Έχει γίνει ένα μπέρδεμα, δεν ξέρω τι έχει συμβεί ακριβώς. Με παίρνουν τηλέφωνο οι φίλοι μου και μου λένε ότι εγώ είμαι ο λόγος που η Μπέττυ Μαγγίρα έφυγε από την εκπομπή. Όπως ξέρετε και εσείς πολύ καλά αλλά και πολλοί γνωστοί και φίλοι μου, εγώ όχι να διώξω άνθρωπο από δουλειά, ίσα ίσα με παίρνουν τηλέφωνο να μιλήσω στον Νίκο Κοκλώνη για να βρουν δουλειά.

Είχα μία πρόταση να είμαι σε ένα παιχνίδι επιβίωσης στον ΣΚΑΪ. Γενικά έχω τηλεοπτικές προτάσεις, δεν είχα κάποια συγκεκριμένη πρόταση και ξαφνικά βλέπω τον αυτό μου να μιλάνε κάποιοι από άλλο κανάλι ότι έχω διώξει την Μπέττυ από το Open. Απ’ ό,τι ξέρω η Μπέττυ Μαγγίρα είχε ήδη συμφωνήσει για κάτι άλλο. Γιατί εγώ να μπω στη μέση; Μετά άκουσα ότι έκαναν πρόταση στον Τρύφωνα Σαμαρά», τόνισε η Πηγή Δεβετζή, η οποία πρόσθεσε επίσης ότι δεν στεναχωριέται καθόλου.

Διαβάστε ακόμα:

Αμαρυλλίς: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τη βάφτισή του γιου της -«Έχει αλλάξει όλη μας τη ζωή»

Έλενα Παπαρίζου: Αποκαλύπτει για τις αισθητικές επεμβάσεις -«Εάν δεν έπαιζα στην τηλεόραση, ίσως να μην είχα κάνει κάτι»

Καινούργιου – Τζήμερος: Χαμός στον αέρα του Alpha -Έκλεισε άρον άρον τη σύνδεση η παρουσιάστρια

Keywords
Τυχαία Θέματα