Καμπαρντίνα: Το ωραιότερο και πιο κομψό πανωφόρι της εποχής!

Καθώς ο καιρός αλλάζει η καμπαρντίνα σίγουρα θα είναι από τα πρώτα πανωφόρια που θα επιλέγουμε για τα καθημερινά μας looks.

Το ελαφρύ και απόλυτα κομψό αυτό jacket είναι ιδανικό για layering, γεγονός που το κάνει μία εξαιρετική προτίμηση κατά την διάρκεια του Φθινοπώρου.

View this post on Instagram

A post shared by Stella McCartney (@stellamccartney)

Στην ουσία η καμπαρντίνα πρόκειται

για ένα σούπερ διαχρονικό κομμάτι που σίγουρα όλες πρέπει να έχουμε στην συλλογή μας αφού βρίσκεται πάντα στις πιο hot τάσεις της μόδας και μπορείτε να την συνδυάσετε με τα πάντα, από το πρωί μέχρι το βράδυ.

View this post on Instagram

A post shared by Burberry (@burberry)

Ενώ η καμπαρντίνα Burberry είναι η πιο εμβληματική από όλες, η συγκεκριμένη σιλουέτα έχει υιοθετηθεί από πολλές επώνυμες μάρκες από high μέχρι fast fashion καθιστώντας την άμεσα διαθέσιμη για όλα τα budget.

View this post on Instagram

A post shared by GIVENCHY (@givenchy)

View this post on Instagram

A post shared by @gucci

Στις all time classic μπέζ -nude αποχρώσεις ή πιο sharp xρώματα όπως το μαύρο και το μπλε, η αγαπημένη καμπαρντίνα θα σας βγάλει από την δύσκολη θέση για πανωφόρι την συγκεκριμένη περίοδο.

Εάν ο καιρός το επιτρέπει θα αποτελέσει και μία πιο χειμερινή επιλογή κάνοντας layering με τα αγαπημένα σας χουχουλιάρικα πουλοβεράκια και αλλα total winter κομμάτια.

View this post on Instagram

A post shared by ALIGNE (@aligne)

Υπάρχει όμως και μία πιο σύγχρονη εκδοχή της καμπαρντίνας που βλέπουμε πολύ τελευταία και δεν μπορεί παρά να γίνει από τις πρώτες μας επιλογές.

Πρόκειται για ένα στυλ που ξεχωρίζει την φετινή σεζόν και συνδυάζει δύο από τις πιο διαχρονικές τάσεις, το τζιν και το fine tailoring.

Μία τζιν καμπαρντίνα λοιπόν είναι το ιδανικό upgrade στην συλλογή σας που επίσης θα φορέσετε όλες τις ώρες κάνοντας μοναδικούς συνδυασμούς!

Μια ματιά ακόμα παρακάτω:

Quiet luxury: Το απλό και στυλάτο αξεσουάρ που θα αναβαθμίσει κάθε look σας

Cargo παντελόνι: Το cool street style κομμάτι που θα φοράτε συνέχεια!

Cropped jacket: Το ιδανικό πανωφόρι για το Φθινόπωρο

Keywords
Τυχαία Θέματα