Καίτη Γαρμπή: «Δεν μπορούσα έξι μέρες μετά την κηδεία να τραγουδάω τσιφτετέλια»

Η Καίτη Γαρμπή ήταν η πρώτη καλεσμένη της Ναταλίας Γερμανού στο «Καλύτερα δε γίνεται» για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν.

Μέσα σ’ όλα, η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για τον θάνατο του Αντώνη Καργιώτη και την απόφασή της να ακυρώσει τις εμφανίσεις της στην Κρήτη αμέσως μετά το τραγικό συμβάν.

«Αυτό που νιώθω πάντα το κάνω και το λέω. Καμιά φορά έχει κόστος αλλά δεν με πειράζει καθόλου, μου αρέσει το αποτέλεσμα. Είτε από κάποιους χαρακτηριστεί ως σκοπιμότητα, είτε κάποιοι να πουν ότι

αγνά, καθαρά και αυθόρμητα έκανα αυτό που ένιωθα», είπε αρχικά η Καίτη Γαρμπή.

«Το να στερήσω από 20-30 ανθρώπους που είναι μαζί μου τα χρήματά τους αυτές τις 3 μέρες στην Κρήτη, αλλά σε καμία περίπτωση έξι μέρες μετά την κηδεία του Αντώνη δεν θα μπορούσα να πάω στην Κρήτη και να τραγουδάω τσιφτετέλια και ρούμπες», ανέφερε στη συνέχεια.

Από την πλευρά της, η Ναταλία Γερμανού σχολίασε: «Εγώ πραγματικά είπα “υποκλίνομαι”, είναι μια απόφαση που συμφωνώ απόλυτα. Ήταν ένα γεγονός που όλους μας σόκαρε. Ήταν μια τραγωδία αυτό που συνέβη, για μένα ήταν έγκλημα. Διάφοροι είπαν “δραματικό ατύχημα”. Όχι».

«Κρίμα για κάποιες φωνούλες που ακούστηκαν μετά ότι μάλλον δεν θα ήταν sold out. Είναι κρίμα, γιατί είναι αντισυναδελφικό και θλιβερό να το ακούς αυτό», είπε στη συνέχεια η Ναταλία Γερμανού, με την τραγουδίστρια να επισημαίνει: «Είναι και θέμα… καιρού. Βολεύει τώρα να είμαστε ηθικοί; Βολεύει. Η ηθική για μένα είναι πάντα ηθική και το δίκαιο είναι πάντα δίκαιο, όποιο κόστος κι αν έχει».

Διαβάστε επίσης:

Πέτρος Μπουσουλόπουλος: Αποκαλύπτει γιατί αποτραβήχτηκε από τα φώτα της δημοσιότητας

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Η on air αμηχανία με την αναφορά στον σύντροφό της -«Δε πρόλαβα να δω “Χαμογέλα και πάλι”»

Ναταλία Γερμανού – Κώστας Τσουρός: Aντάλλαξαν ευχές μέσα από τις εκπομπές τους -«Όλοι λένε ότι είμαστε αντίπαλοι»

Keywords
Τυχαία Θέματα