Καίτη Γαρμπή: «Όσο βολευόμαστε και δεν παίρνουμε θέση δημόσια, γινόμαστε συνένοχοι στην αδικία»

Η Καίτη Γαρμπή είναι λάτρης των social media και μέσα απ’ αυτά εκφράζει ανοιχτά τις απόψεις της για σημαντικά ζητήματα της επικαιρότητας.

Η γνωστή τραγουδίστρια παραχώρησε συνέντευξη  στο περιοδικό InStyle και τη δημοσιογράφο Ειρήνη Ζουρνατζή και -μεταξύ άλλων- μίλησε για την ανάγκη της να τοποθετείται για ό,τι την απασχολεί και την προβληματίζει, ενώ παράλληλα αποκάλυψε αν τις έχει στοιχίσει το γεγονός ότι είναι δοσμένη στη δουλειά της.

Όσα δήλωσε
η Καίτη Γαρμπή στη συνέντευξή της

«Θεωρώ πως είναι υποχρέωση όλων εμάς που είμαστε δημόσια πρόσωπα με συγκεκριμένη κοινωνική θέση και μας αγαπάει ο κόσμος να έχουμε και δημόσιο λόγο.

Όσο βολευόμαστε και δεν παίρνουμε θέση, έστω χαλαρά, σε μια δημόσια συζήτηση για τα σοβαρά ζητήματα της επικαιρότητας, γινόμαστε συνένοχοι στη συνέχεια της αδικίας απέναντι στους συνανθρώπους μας, στα ζώα, στη φύση, και δεν βοηθάμε ούτε εμάς ούτε τα παιδιά μας να έχουν ένα καλύτερο αύριο», ανέφερε χαρακτηριστικά η Καίτη Γαρμπή.

Είστε δοσμένη στη δουλειά σας. Σας έχει κοστίσει στη ζωή σας;

Είμαι δοσμένη τόσο όσο να μη χάσω την ψυχική μου υγεία και να έχω ακέραιη την αυτοεκτίμησή μου. Βάζω πάνω απ’ όλα την οικογένεια, τους ανθρώπους μου και την προσωπική μου εξέλιξη μέσα και από άλλα πράγματα: τα βιβλία μου, τις ταινίες μου, το e-shop μου, τις πολύτιμες συζητήσεις μου με κάποιους διανοούμενους φίλους μου.

Στη ζυγαριά, μεταξύ καριέρας και προσωπικής ζωής, θα κερδίζει η προσωπική ζωή. Αυτό έχει υπάρξει εμπόδιο σε επαγγελματικές ευκαιρίες και έχω πει άπειρα όχι αλλά δεν θεωρώ ότι μου έχει στοιχίσει σε κάτι πολύ σοβαρό.

Διαβάστε επίσης:

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: «Είχα σχέσεις που ήθελαν παιδιά, αλλά εγώ όχι»

Φωτιά στη Βάρη: Έπεσαν 270 κεραυνοί σε μιάμιση ώρα – Προκάλεσαν φωτιά σε έξι σημεία

Γιάννης Τσιμιτσέλης: Απαντά στο ενδεχόμενο να παντρευτεί ξανά -«Αφήνω τη ζωή να με εκπλήσσει»

Keywords
Τυχαία Θέματα