Κακοκαιρία Daniel: Συνεργείο του Alpha εγκλωβίστηκε στον Βόλο -«Είναι τρομακτική η κατάσταση»

Τηλεοπτικό συνεργείο του Alpha βρίσκεται στον Βόλο και καταγράφει την πορεία κακοκαιρίας Daniel, η οποία βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη εδώ και μερικές ώρες.

Μάλιστα, όπως ανέφερε στον αέρα του τηλεοπτικού σταθμού η δημοσιογράφος Μαριλένα Μπάμπου, τα καιρικά φαινόμενα είναι τόσο έντονα που η ίδια και ο εικονολήπτης εγκλωβίστηκαν στο όχημά τους.

«Με τη βοήθεια του εικονολήπτη βλέπετε τα δέντρα που έχουν σπάσει, έχουν κλείσει τον δρόμο και την κολόνα της ΔΕΗ

που έχει σπάσει και αυτή. Εδώ βρισκόμαστε μαζί με άλλους ανθρώπους, πίσω μας, οι οποίοι είναι ακινητοποιημένοι. Γίνονται προσπάθειες και έχουμε προειδοποιήσει την Πυροσβεστική να έρθει να βγούμε, γιατί η στάθμη του νερού ανεβαίνει διαρκώς» σημείωσε η δημοσιογράφος.

«Στην προσπάθειά μας να προσεγγίσουμε το σημείο, που έχασε τη ζωή του ο άτυχος άνδρας στον Άγιο Γεώργιο, έχουμε εγκλωβιστεί στο σημείο όπου ο δρόμος οδηγεί προς την Ανακασιά. Εμείς, λοιπόν, βλέποντας όλη αυτήν την ένταση του φαινομένου τα τελευταία λεπτά, αλλάξαμε δρόμο, προσπαθήσαμε να γυρίσουμε προς τον Βόλο, όμως ο δρόμος δεν πάει προς τον Βόλο», τόνισε στη συνέχεια η Μαριλένα Μπάμπου και κατέληξε:

«Είναι πραγματικά τρομακτική η κατάσταση εδώ, είναι απίστευτο αυτό που βλέπουμε. Λάβαμε μηνύματα από το 112, ότι απαγορεύονται όλες οι κυκλοφορίες, και στον ορεινό όγκο και στην πόλη. Δεν είναι καλύτερα τα πράγματα στην πόλη, είναι πάρα πολύ δύσκολες οι καταστάσεις, είναι απίστευτο το πόσο νερό ρίχνει αυτή τη στιγμή εδώ. Βρέχει και η στάθμη έχει ήδη ανέβει, δεν ξέρω τι θα γίνει».

Διαβάστε επίσης:

Ειρήνη Νικολοπούλου: Εγκλωβισμένη σε ξενοδοχείο στον Βόλο λόγω της κακοκαιρίας Daniel-Βίντεο

Φάνης Λαμπρόπουλος: Η τηλεοπτική συνεργασία που «ναυάγησε» -«Μια φορά με ήθελε κάποιος στην τηλεόραση και δεν έκατσε»

Λένα Παπαληγούρα: «Ο άντρας μου μού λέει ότι ακούει το κρακ της μπίρας για να καταλάβει ότι μπήκα στο σπίτι»

Keywords
Τυχαία Θέματα