Καρολίνα Καλύβα: Ο λόγος που η μητέρα της παρενέβη τηλεφωνικά στην εκπομπή της Μπακοδήμου – «Ουδέποτε εγώ παρακάλεσα…»

Το μεσημέρι του Σαββάτου 28/1, η μητέρα της Καρολίνας Καλύβα έκανε τηλεφωνική παρέμβαση στον αέρα της εκπομπής «Γεια σου».

Συγκεκριμένα, η κυρία Ζωή Πολυχρονίδου ζήτησε από τους συνεργάτες της εκπομππής της Μαρίας Μπακοδήμου να βγει στον τηλεοπτικό αέρα και να ξεκαθαρίσει τα πράγματα μετά τις δηλώσεις της κολλητής φίλης του Μπο στην εκπομπή «Open Weekend».

Συγκερκιμένα, η Γεωργία Βρανά αναφέρθηκε σε μηνύματα που αντάλλαξε ο Μπο με τη μητέρα της πρώην παίκτριας του «Survivor All Star», αλλά και μια συνάντησή τους.

«Το πρώτο μήνυμα ήταν δύο μέρες πριν αποχωρήσει η κόρη της για

το Survivor και τον ρώταγε πού είναι και αν μπορεί να της μιλήσει. Εκείνος της απάντησε πως όταν επιστρέψει από την Acun medya θα έρθουν σε επικοινωνία. Στη συνομιλία, αφού επέστρεψε η Καρολίνα, πήρε το κινητό του Μπο και από το chat του Μπο με τη μητέρα της, της έστειλε βίντεο – μήνυμα και της έλεγε: “Μαμά μην στέλνεις στον Μπο, ότι θες ρώτα εμένα”.

Στις 5 Ιανουαρίου του έστειλε το δεύτερο μήνυμα, ένα screenshot που είχε να κάνει με το Survivor. Του είχε πει ότι στεναχωριέται πάρα πολύ για όλο αυτό, δεν ξέρω τι έχει συμβεί στο παιδί μου, είναι μέσα και δεν μπορούμε να έχουμε επικοινωνία, είχε την έγνοια του Μπο, μιλάγανε και συναντηθήκανε 5 μέρες πριν αποχωρήσει η Καρολίνα, η μαμά της Καρολίνας, ο αδελφός της και ο Μπο», αποκάλυψε η Γεωργία Βρανά για τα μηνύματα που αντάλλαξαν Ζωή Πολυχρονίδου και Μπο.

Όσο για τη συνάντησή τους, η κολλητή του γνωστού ράπερ ανέφερε ότι «η μάνα της Καρολίνας έφερε τα ρούχα του Μπο που υπήρχαν εκεί στο σπίτι της Καρολινας, ο Μπο έδωσε κάποια ρούχα της Καρολίνας στη μαμά της και της έδωσε και κάποια κομποσκοίνια τα οποία τα διάβασαν σε κάποια εκκλησία και ήθελε να της τα στείλει ο Μπο, με κάποιον από τους παίκτες που θα έμπαινε».

Θέλοντας λοιπόν να ξεκαθαρίσει τα πράγματα, η κ. Πολυχρονίδου τόνισε στον αέρα της εκπομπής της Μαρίας Μπακοδήμου ότι «παρακολούθησα την εκπομπή της Ελένης Τσολάκη και ειπώθηκαν εκεί κάποια αναληθή πράγματα από φίλους του Μπο. Με πείραξαν, βέβαια, δεν ισχύουν κάτι τέτοια. Ουδέποτε εγώ παρακάλεσα τον Μπο στη δεύτερη ψηφοφορία της κόρης μου να την υποστηρίξει».

Στη συνέχεια πρόσθεσε πως «ήταν ήδη τελειωμένη η ιστορία αυτή και από θέμα Survivor και από θέμα σχέσης. Δεν είχα λόγους να αναφερθώ στον Μπο. Αυτό με πείραξε, οι αναλήθειες. Δεν μίλησα καθόλου μαζί του. Η τελευταία μου επικοινωνία μαζί του ήταν όταν παρέλαβα το αυτοκίνητο της Καρολίνας και του είπα: έλα να πάμε για έναν καφέ να σε γνωρίσω».

Διαβάστε ακόμα:

Ελευθερία Ελευθερίου: Η αντίδραση όταν ρωτήθηκε για το ειδύλλιο του Μάριου Πρίαμου και της Καρολίνας Καλύβα -«Λυπάμαι…»

Ιωάννα Τούνη: Πρόταση – έκπληξη για την παρουσίαση ενός πρωτότυπου show μετά τη γέννηση του γιου της

Σίσσυ Χρηστίδου: Η παρέμβαση του Αλέξη Κούγια στην εκπομπή της -Της έκλεισε το τηλέφωνο on air

Keywords
Τυχαία Θέματα