Κάρυστος: Δημοσιογράφος της ΕΡΤ «λύγισε» on air περιγράφοντας τη συντριβή του Canadair -«Δεν πιστεύαμε αυτό που βλέπαμε»

Νεκροί ανασύρθηκαν οι δύο χειριστές του Canadair που κατέπεσε νωρίτερα στη Κάρυστο, επιχειρώντας να σβήσει φωτιά που είχε ξεσπάσει. Πρόκειται για τον κυβερνήτη, Σμηναγό Χρήστο Μουλά, 34 ετών και τον συγκυβερνήτη, ανθυποσμηναγό Περικλή Στεφανίδη, 27 ετών.

Η δημοσιογράφος της δημόσιας τηλεόρασης, Ελένη Μπουγά, την ώρα που περιέγραφε στον αέρα των ειδήσεων τη στιγμή που είδε το μοιραίο πυροσβεστικό αεροσκάφος να πέφτει σε χαράδρα, «λύγισε» και δεν κατάφερε να κρύψει τη συγκίνησή της.

«Μία δύσκολη στιγμή για όλους μας, δεν πιστεύαμε αυτό που βλέπαμε κυριολεκτικά» είπε

με τρεμάμενη φωνή. «Ήταν μια στιγμή που με αυτοθυσία αυτά τα παλικάρια έπεφταν στην πλαγιά για να κάνουν τη ρίψη. Ήταν αξιοθαύμαστοι. Δεν ήμασταν στον αέρα γιατί ο οπερατέρ μας εκείνη την ώρα κατέγραφε την προσπάθειά τους που….», είπε δακρυσμένη και με τρεμάμενη φωνή η δημοσιογράφος.

Η ανακοίνωση του ΓΕΑ για τους δύο νεκρούς πιλότους:

Την Τρίτη 25 Ιουλίου 2023 και ώρα 14:52 αεροσκάφος τύπου CL-215 της 355 Μοίρας Τακτικών Μεταφορών της 112 Πτέρυγας Μάχης, κατέπεσε, κατά τη διάρκεια αεροπυρόσβεσης, στον Πλατανιστό Ευβοίας με συνέπεια τον θανάσιμο τραυματισμό του κυβερνήτη, Σμηναγού (Ι) Χρήστου Μουλά, 34 ετών και του συγκυβερνήτη, Ανθυποσμηναγού (Ι) Περικλή Στεφανίδη, 27 ετών.

Διαβάστε επίσης:

Δολοφονία: 25χρονη κατηγορείται ότι έπνιξε, αποκεφάλισε και διαμέλισε τον σύντροφό της – Βρήκαν το κεφάλι του σε κουβά

Ρόδος: Συγκλονίζει πρώην παίκτης του «Survivor» που μετέφερε με το σκάφος του εκατοντάδες κόσμου -«Ούρλιαζαν μωρά, έγκυες»

Κατερίνα Καινούργιου για Μαριάννα Βαρδινογιάννη: «Γυναίκα πρότυπο, σε μια εποχή που έχουμε μπερδευτεί στο ποιον θαυμάζουμε»

Keywords
Τυχαία Θέματα