Κατερίνα Καινούργιου: «Είχα συντρόφους με χρήματα υποτίθεται και τους πλήρωνα εγώ»

Ουκ ολίγες φορές η Κατερίνα Καινούργιου έχει αναφερθεί σε προσωπικές ιστορίες στην εκπομπή της και έχει μοιραστεί με τους τηλεθεατές μια διαφορετική πτυχή της. Τις τελευταίες μέρες, ο Γρηγόρης Γκουντάρας της κάνει προξενιό τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, γεγονός που έφτασε στα αυτιά του και τώρα έχει αναπτυχθεί μια πλάκα ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Εκτός από τον Γρηγόρη Γκουντάρα, και ο Νίκος Αποστολόπουλος έχει άγχος για το μέλλον της Κατερίνας Καινούργιου σε προσωπικό επίπεδο και έτσι δήλωσε πως αναζητά έναν άνθρωπο που να της ταιριάζει για να συμπορευτούν.

«Θέλω να βρω

κάποιον κατάλληλο για την Κατερίνα Καινούργιου. Το έχω άγχος εγώ. Να είναι ένα καλό παιδί, να είναι επιχειρηματίας, να έχει χρήματα, να είναι ελεύθερο πνεύμα, να μπορεί να καταλάβει ευαισθησίες», είπε ο Νίκος Αποστολόπουλος.

Η Κατερίνα Καινούργιου «καρφώνει» σύντροφό της

«Πέρα από την πλάκα. Δεν με ενδιαφέρει αν θα είναι επιχειρηματίας, αν θα έχει λεφτά. Είχα συντρόφους με υποτίθεται χρήματα, εγώ τους πλήρωνα. Αυτή είναι η αλήθεια. Μου έτυχε μια σχέση μεγάλη και ήταν πολύ ευκατάστατος και λες μη νομίζει ότι τον θέλω για τα λεφτά του.

Φτάσαμε σε σημείο να τα κάνω όλα εγώ, να πληρώνω εγώ, να αγοράζω εγώ… Δεν με ενδιαφέρει αυτό. Θέλω έναν άνθρωπο να θαυμάζω, ο άνδρας να είναι άνδρας, να μπω στο σπίτι και να νιώθω μια συναισθηματική ασφάλεια», ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου.

Διαβάστε ακόμα:

 Κατερίνα Καινούργιου: Η αδιαθεσία της στον αέρα – «Πες να με ξεματιάσει»

 Φωτεινή Πετρογιάννη: Η συγκινητική εξομολόγηση για τον μπαμπά της – «Πάσχει από άνοια»

 Νίκος Γεωργίαδης απαντά στη Φαίη: «Μου βγήκε αυθόρμητα, δεν έχω κανένα θέμα μαζί της»

Keywords
Τυχαία Θέματα