Κατερίνα Καινούργιου για Δημήτρη Ουγγαρέζο: «Κάνει like σε σχόλια που με βρίζουν, πάμε καλά;»

Στον Δημήτρη Ουγγαρέζο αναφέρθηκε σήμερα το πρωί (14/2) η Κατερίνα Καινούργιου, μέσα από την πρωινή της εκπομπή στον Alpha.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια του «Super Κατερίνα» ξέσπασε στον αέρα για τα likes που κάνει ο ίδιος σε αρνητικά και υβριστικά σχόλια που γράφονται για εκείνη στο Twitter.

«Καλά, ο Ουγγαρέζος μπλοκάρει. Την προηγούμενη φορά… Τέλος πάντων,

δε θέλω να ασχοληθώ με τον Ουγγαρέζο. Αν βγω και μιλήσω εγώ για ρατσιστικές επιθέσεις… Πάει και κάνε like σε σχόλια που με βρίζουν. Μου τα στέλνει ο κόσμος.

Σχολίασε κάποιος για τη φούστα που φόραγα στη συνέντευξη με τον Άδωνι Γεωργιάδη και πήγαινε και έκανε like. Παιδιά τι λέτε τώρα; Για να πατήσεις κάπου καρδούλα σημαίνει ότι σου αρέσει. Θα πάω εγώ να κάνω like αν βρίζουν κάποιον άλλο: Πάμε καλά;», αναρωτήθηκε η Κατερίνα Καινούργιου.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι η Κατερίνα Καινούργιου και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν στην πρωινή εκπομπή του Mega, αλλά οι σχέσεις τους σήμερα δεν είναι καλές.

«Μαζί είχαμε ξεκινήσει στο Mega αν και εκείνη είχε ξεκινήσει λίγο νωρίτερα. Εγώ δεν ξεχνάω ποτέ, αυτό είναι καλό και κακό. Ακριβώς επειδή έχουμε ξεκινήσει μαζί, την ξέρω πάρα πολύ καλά. Την ξέρω από την καλή και εσχάτως και από την ανάποδη. Θεωρώ ότι είναι ένα παιδί που έχει δουλέψει πάρα πολύ. Δεν μιλάμε γιατί έχει προκύψει μια παρεξήγηση από τη δική μου πλευρά.

Προφανώς είναι πάνω από δύο, τρία, τέσσερα, πέντε τα ερεθίσματα. Θέλω να μείνει έτσι ωστόσο πάντα έχω στο μυαλό μου ότι έχει μια απίστευτη ψυχή, είναι από μια πάρα πολύ καλή οικογένεια που την έχει μεγαλώσει με πολλή αγάπη και ο αδελφός της είναι ένα εξαιρετικό παιδί. Επιλέγω να θυμάμαι αυτό. Αν αυτό υπερισχύσει, ναι, δεν έχω θέμα κάποια στιγμή να τα ξαναβρούμε αλλά είναι πολλά που έχουν συμβεί», είχε πει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στην εκπομπή «After Dark» για την Κατερίνα Καινούργιου.

Διαβάστε ακόμα:

Κατερίνα Καινούργιου: «Μπορεί να είμαι ερωτευμένη αλλά σύντροφο δεν έχω»

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπωρεί -«Δεν υπάρχει χειρότερο…»

Μαρία Αντωνά: Η παρενόχληση από γνωστό τραγουδιστή – «Με χούφτωσε απροκάλυπτα»

Keywords
Τυχαία Θέματα