Κατερίνα Καινούργιου: Η on air ενόχληση με τη δικηγόρο του Πέτρου Φιλιππίδη – «Προσπαθείτε να αλλάξετε τα λόγια μου»

Η δικηγόρος του  Πέτρου Φιλιππίδη, Κική Πακιρτζίδου, το πρωί της Παρασκευής (9/6) εμφανίστηκε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και μίλησε για την επιθυμία του πελάτη της να επιστρέψουν στις τηλεοπτικές οθόνες τα σήριαλ που έχει πρωταγωνιστήσει, καθώς βλέπει την απήχηση που έχουν στο Tik Tok.

Ο διάλογος της Κατερίνας Καινούργιου με τη δικηγόρο του Πέτρου Φιλιππίδη

Με αφορμή αυτό, η Κατερίνα Καινούργιου ανέφερε στον αέρα της εκπομπής: «Λέτε ότι ο κόσμος τον ζητά και θέλει να τον ξαναδεί. Το ταλέντο

του δεν το αμφισβητεί κανείς όμως, υπάρχει και ένα κοινό που μπορεί να μη θέλει να τον ξαναδεί… Κι εμένα, και όλους μπορεί να μη θέλουν να μας δουν, όμως εμείς δεν έχουμε καταδικαστεί… Η γνώμη του κοινού για μένα δεν έχει αλλάξει γιατί έχω ποινικά αδικήματα σε βάρος μου».

«Ξεχνάτε μάλλον ηθελημένα, ότι ο Πέτρος Φιλιππίδης έχει αθωωθεί για τον βιασμό για τον οποίο έχετε ξοδέψει άπειρες εκπομπές λέγοντας ότι, ακολουθείτε την κοπέλα και ότι λέει αλήθεια», σχολίασε από τη δική της πλευρά η δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη.

Τα λόγια της δικηγόρου προκάλεσαν την αντίδραση της παρουσιάστριας, η οποία είπε ενοχλημένη: «Έχω πει εγώ τέτοιο πράγμα; Εγώ δε ξέρω καν ποια είναι η κοπέλα και έχω χειριστεί το θέμα πιο αντικειμενικά από όλους… Δε γνωρίζω ποια είναι η κοπέλα και δε με αφορά καθόλου. Ούτε έχω καλέσει καμία κοπέλα εδώ».

«Η γνώμη του τηλεοπτικού κοινού μπορεί να αλλάξει όταν ένας άνθρωπος έχει καταδικαστεί και αθωωθεί στη πορεία για έναν βιασμό και συνεχίζει να είναι καταδικασμένος για δυο απόπειρες. Δηλαδή, θέλετε να μου πείτε ότι αν βγείτε τώρα έξω θα σας πουν όλοι, “Ουάου ο Πέτρος Φιλιππίδης;”» ανέφερε στη συνέχεια η Κατερίνα Καινούργιου.

«Πάτε να βάλετε λόγια άλλα στο στόμα μου. Εγώ άλλο είπα και προσπαθείτε να αλλάξετε τα λόγια μου… Εγώ έχω μια συγκεκριμένη άποψη για τον Πέτρο Φιλιππίδη και δε θέλω να τοποθετηθώ δημόσια γι’ αυτή. Δε ξέρετε ποια είναι η άποψή μου…», κατέληξε η παρουσιάστρια.

Διαβάστε επίσης:

Γιάννης Φλωρινιώτης: Τα δύο αντικείμενα που θα τοποθετηθούν στο φέρετρό του -Η αποκάλυψη της κόρης του, Άννας

Πέτρος Πολυχρονίδης: «Δεν είμαι καλός παρουσιαστής, έτυχε να μου ταιριάζει το πρόγραμμα»

Σοκάρει η Μαρία Αλιφέρη: «Πήγα και ήρθα στην κυριολεξία, παιζότανε αν θα ζήσω ή όχι»

Keywords
Τυχαία Θέματα