Κατερίνα Καινούργιου: Ο απρόσμενος λόγος που θέλει να συγκατοικήσει – «Έχω μεγάλο φόβο»

Σε μια απρόσμενη εξομολόγηση προέβη η Κατερίνα Καινούργιου κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Super Κατερίνα». Με αφορμή μια συζήτηση για το νέο reality του ΣΚΑΪ «I’m Celebrity, get me out of there», η  γνωστή παρουσιάστρια αποκάλυψε τον λόγο που θα ήθελε να συγκατοικεί με κάποιον.

Πριν μοιραστεί τη σκέψη της με τους συνεργάτες και τους τηλεθεατές του ALPHA, η ίδια ξεκαθάρισε πως δεν αναφέρεται στον γάμο, μιας και πρόκειται για ένα σενάριο που το έχει εγκαταλείψει για τον εαυτό της, αλλά στη συγκατοίκηση.

Όπως

εξήγησε, έχει μεγάλο φόβο με τις κατσαρίδες και το ενδεχόμενο να βρει κάποια μέσα στο σπίτι της, που είναι κέντρο της Αθήνας, αποτελεί το μεγαλύτερο άγχος. Η Κατερίνα Καινούργιου εξομολογήθηκε, μάλιστα, πως όταν της είχε συμβεί αυτό, είχε καλέσει τον αδερφό της για να τη βοηθήσει.

Η Κατερίνα Καινούργιου και οι… κατσαρίδες

«Να πω κάτι για τις κατσαρίδες; Ένας λόγος που θέλω να συζήσω, δεν με ενδιαφέρει να παντρευτώ πια, το έχω εγκαταλείψει αυτό το όνειρο, είναι γιατί νιώθω ανασφάλεια, όταν είμαι μόνη μου», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής του ALPHA.

Και συνέχισε, λέγοντας: «Μια φορά στο σπίτι μου στο κέντρο, πέρσι, βρήκα κατσαρίδα, η οποία τελικά είχε μπει από το πλυντήριο των πιάτων. Πήρα τηλέφωνο τον αδερφό μου και του είπα “έλα τώρα”. Κλέφτης να έμπαινε, χτύπα ξύλο, πιο χαλαρά θα το έπαιρνα. Είχε και φτερά!».

Διαβάστε ακόμα:

 Κώστας Φαλελάκης: Ξανά ερωτευμένος μετά τον θάνατο του Μηνά Χατζησάββα

 Ορθούλα Παπαδάκου: «Δεν με απασχολεί ο γάμος, δεν μπορώ πλέον να κάνω παιδιά»

 Τζένη Μελιτά: Αποκάλυψε γιατί φόρεσε τρία νυφικά στον γάμο της

Keywords
Τυχαία Θέματα