Κατερίνα Παπακωστοπούλου: Ποζάρει με την κούκλα κόρη της που ξεκινά τις σπουδές της

Η Κατερίνα Παπακωστοπούλου και ο πρώην σύζυγός της, Μάριος, έχουν αποκτήσει μαζί μια κόρη, την Μαριλίτα, η οποία σήμερα είναι 18 ετών.

Η δημοσιογράφος του Star, μέσω μιας ανάρτησης που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους πως στην οικογένεια θα υπάρχει μια νέα διαιτολόγος, καθώς η κόρη της θα φοιτήσει σε σχολή που σχετίζεται με

το εν λόγω αντικείμενο. Βέβαια, η νεαρή κοπέλα δεν θα μείνει μόνο σε αυτό, αφού όπως αποκάλυψε η μαμά της, παράλληλα θα κάνει και σπουδές Βιοϊατρικών Επιστημών.

Η φωτογραφία της Κατερίνας Παπακωστοπούλου με την κόρη της και το μήνυμα για τις σπουδές της

Η Κατερίνα Παπακωστοπούλου δημοσίευσε στο προφίλ της μια φωτογραφία μαζί με την κόρη της και στη λεζάντα της ανάρτησής έγραψε:

«Μια νέα διαιτολόγος ανοίγει τα φτερά της! Φοιτήτρια πλέον σε μια σχολή που σχετίζεται με την υγεία και της δίνει ευκαιρίες για τόσα νέα πράγματα!

Παράλληλα επέλεξε να κάνει μαζί κι ένα δεύτερο όνειρό της, τη φοίτηση στις Βιοϊατρικές επιστήμες. Οι γονείς είμαστε εκεί και στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katerina Papakostopoulou Serepisou (@katerina_papako)

Είναι σημαντικό να είμαστε υγιείς για να χαιρόμαστε τις χαρές των παιδιών μας. Εύχομαι καλή σταδιοδρομία σε ΟΛΑ τα παιδιά, σε ό,τι κι αν επέλεξαν».

Διαβάστε επίσης:

Μαίρη Συνατσάκη: «Δεν ξέρω πόσο πένθος αντέχουμε ακόμη»

Υπερήφανη μαμά η Νατάσα Ράγιου! Ο γιος της αποφοίτησε από Πανεπιστήμιο της Αγγλίας

Βαγγέλης Σερίφης: Κατεβαίνει υποψήφιος για Δήμαρχος ο σύζυγος της Στικούδη

Keywords
Τυχαία Θέματα