Μυρτώ Αλικάκη για Πέτρο Λαγούτη: «Είχαμε πάρα πολλά προβλήματα που μας οδήγησαν στο διαζύγιο»

Η Μυρτώ Αλικάκη «άνοιξε» την καρδιά  στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Αλέξη Μίχα και μίλησε για όλους και για όλα!

Μέσα σ’ όλα, η ίδια αναφέρθηκε στην επαγγελματική της διαδρομή, στη σχέση της με τη θρησκεία, αλλά και στο διαζύγιό της από τον Πέτρο Λαγούτη.

Όσα ανέφερε η Μυρτώ Αλικάκη στη συνέντευξή της

Για τα πρώτα της βήματα στον χώρο της τηλεόρασης: «Η Αναστασία ήταν η πρώτη μου τηλεοπτική επιτυχία. Η πρώτη εικόνα που είχε το κοινό για έμενα ήταν μέσα από το ρόλο της Αναστασίας. Δεν δυσκολεύτηκα να αποποιηθώ την εικόνα

της Αναστασίας. Τότε οι άνθρωποι της τηλεόρασης ήταν πιο απρόσιτοι. Υπήρχε ένα είδος αίγλης. Μόλις είχα χάσει τον μπαμπά μου, μία κυρία μου μίλησε σε ένα κατάστημα και μου “την είπε”, επειδή δεν ήμουν χαμογελαστή».

Για τη σχέση της με τη θρησκεία: «Νιώθω πως δεν έχω ιδιαίτερη ανάγκη να πιστεύω στο Θεό. Δεν μου αρέσει καθόλου να πιστεύω στη μοίρα. Μου αρέσει να νιώθω ότι μπορώ να αλλάξω τα πράγματα».

Για το διαζύγιο από τον Πέτρο Λαγούτη: «Είχαμε πάρα πολλά προβλήματα με τον Πέτρο που μας οδήγησαν στο διαζύγιο. Το πιο σημαντικό είναι ότι το διαχειριστήκαμε μαζί. Δεν καταλαβαίνω πως γίνεται δυο άνθρωποι που έχουν παιδιά να μη μιλάνε, πρέπει να βρεις τον τρόπο. Υπάρχουν πάρα πολλά ομόφυλα ζευγάρια που θα μεγαλώσουν ένα παιδί με πολύ περισσότερη υγεία από ετερόφυλα ζευγάρια».

Διαβάστε επίσης:

Mente Fuerte: Ξεσπά κατά της Δανάης Μπάρκα -«Έχει φάει bullying για το σώμα της και κάνει bullying σε άλλη»

Γιώργος Αγγελόπουλος: Πού και πότε θα γίνει η κηδεία της μητέρας του

Χρύσλα Γεωργακοπούλου -Ανδρέας Μικρούτσικος: Άγριος καβγάς on air -«Μη λες σε μένα “σου απαγορεύω”»

Keywords
Τυχαία Θέματα