Εβελίνα Βαρσάμη για Κωνσταντίνο Αγγελίδη: «Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας»

Την Εβελίνα Βαρσάμη συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και εκείνη ρωτήθηκε για την κατάσταση της υγείας του συζύγου της, Κωνσταντίνου Αγγελίδη. Η ίδια βρίσκεται από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του και στέκεται σαν βράχος.

Ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης είχε ένα πολύ σοβαρό τροχαίο με τη μηχανή του τον Δεκέμβριο του 2017 και έδωσε μια μεγάλη μάχη, προκειμένου να κρατηθεί στη ζωή. Από τότε ως σήμερα ο παρουσιαστής έχει υποβληθεί σε πολλές επεμβάσεις, κάνει φυσικοθεραπείες και καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια για να βελτιωθεί.

Η Εβελίνα Βαρσάμη,

λοιπόν, εξομολογήθηκε στην πρωινή εκπομπή του ALPHA ότι ο Κωνσταντίνος Αγγελίδης είναι καλά και συνεχώς βελτιώνεται. Η ίδια παραδέχτηκε ότι έχουν πολύ δρόμο ακόμα να περπατήσουν, ωστόσο ο ένας είναι στο πλάι του άλλου και αυτό είναι σημαντικό.

Η Εβελίνα Βαρσάμη για την κατάσταση υγείας του Κωνσταντίνου Αγγελίδη

«Ο Κωνσταντίνος σε σχέση με τον βαρύτατο τραυματισμό που είχε, βελτιώνεται. Έχουμε πάρα πολύ δρόμο μπροστά μας. Αυτό που θέλω να πω είναι να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο για την αγάπη και την υποστήριξη που έδειξε σε εμάς.

Έλαβα πολλά μηνύματα αγάπης! Τους ευχαριστώ πάρα πολύ. Δεν θα μπορούσα να μην είμαι δίπλα του, γιατί είναι ο άνδρας μου. Και εκείνος το ίδιο θα έκανε για εμένα», ήταν τα λόγια της Εβελίνας Βαρσάμη.

Διαβάστε ακόμα:

 Γιάννης Πουλόπουλος: «Στα 31 μου ανακάλυψα τον σεξουαλικό προσανατολισμό μου, είχα σχέσεις με γυναίκες πριν»

 Ντορέττα Παπαδημητρίου: Η στιγμή που μαθαίνει για τον θάνατο της μαμάς του Αγγελόπουλου -«Δεν υπάρχουν λόγια»

 Ευγενία Σαμαρά: «Έχω βγάλει ανθρώπους από τη ζωή μου γιατί δε συμβαδίζαμε μαζί»

Keywords
Τυχαία Θέματα