Κάτια Ζυγούλη: Η παιδική φωτογραφία της που τρέλανε το Ιnstagram

Η Κάτια Ζυγούλη από τις 6 Ιουνίου και κάθε Σάββατο παρουσιάζει στην ΕΡΤ την εκπομπή “Ιστορίες Μόδας” όπου συναντά ανθρώπους του χώρου και μιλούν για το δικό τους αποτύπωμα στην ελληνική μόδα. Η ίδια έχει διανύσει πολλά χιλιόμετρα στις πασαρέλες της χώρας μας αλλά και του εξωτερικού και μοιράστηκε με τους followers της ένα κομμάτι από τη δική της ιστορία, που πηγαίνει πολύ παλιά, στον πρώτο χρόνο της ζωής της.

Η Κάτια Ζυγούλη

εκμυστηρεύτηκε ότι το κόκκινο χρώμα δεν είναι ένα χρώμα που επιλέγει συχνά, ωστόσο στην παιδική της ηλικία της φορούσαν συνέχεια κόκκινα.

Ακόμα συμβουλεύει τον τότε εαυτό της, αλλά και τα παιδιά της Αναστασία, Αλέξανδρο, Αριάδνη και Απόλλωνα σχετικά με το κομμάτι της αυτοεκτίμησης.

“Εγώ πριν κλείσω τον πρώτο χρόνο ζωής , στην Θεσσαλονίκη. Για κάποιο λόγο που δεν ξέρω, μου φοράνε μόνο κόκκινα, ένα χρώμα που δεν προτιμώ σήμερα . Αν έπρεπε να δώσω μια συμβουλή στον μικρότερο μου εαυτό, είναι αυτή που λέω και στα παιδιά μου: Η αυτοεκτίμηση μας να χτίζεται από αυτά που αισθανόμαστε εμείς οι ίδιοι και όχι από την κριτική των άλλων”, αναφέρει συγκεκριμένα στην ανάρτησή της η Κάτια Ζυγούλη.

Δείτε την παιδική φωτογραφία της που μοιράστηκε με τον κόσμο και ξετρέλανε τους θαυμαστές της:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Εγώ πριν κλείσω τον πρώτο χρόνο ζωής , στην Θεσσαλονίκη. Για κάποιο λόγο που δεν ξέρω, μου φοράνε μόνο κόκκινα, ένα χρώμα που δεν προτιμώ σήμερα . Αν έπρεπε να δώσω μια συμβουλή στον μικρότερο μου εαυτό, είναι αυτή που λέω και στα παιδιά μου: Η αυτοεκτίμηση μας να χτίζεται από αυτά που αισθανόμαστε εμείς οι ίδιοι και όχι από την κριτική των άλλων.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Katia Zygouli (@katiazygouli) στις 15 Ιούν, 2020 στις 2:11 πμ PDT

Διαβάστε ακόμα:

Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Ανατροπές στις εκλογές στο Διαφάνι!

Δημήτρης Μπέλλος: “Σίγουρα η Μαρία έχει τεράστια έπαρση…”

Άγριες Μέλισσες: Η Μαρία Κίτσου αποκαλύπτει πως γυρίστηκε η σοκαριστική σκηνή που η Λενιώ πέφτει στον γκρεμό! Βίντεο

Keywords
Τυχαία Θέματα