Κατιάνα Μπαλανίκα για Στηβ Κακέτση: «Οι τελευταίες εβδομάδες ήταν δύσκολες, βασανίστηκε»

Η Κατιάνα Μπαλανίκα έζησε πρόσφατα μια μεγάλη απώλεια, αυτή του Στηβ Κακέτση, πρώην συζύγου και πατέρα του γιου της. Οι δυο τους μπορεί να τράβηξαν χωριστούς δρόμους, ωστόσο πάντοτε διατηρούσαν καλές σχέσεις και ο ένας βρισκόταν στο πλευρό του άλλου.

Η ηθοποιός στάθηκε στο πλευρό του στη σοβαρή περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του, η οποία τελικά τον οδήγησε στον θάνατο. Η Κατιάνα Μπαλανίκα μίλησε στο «Πάμε Δανάη» και στον Αλέξη Μίχα για τον θάνατό του, αναφέροντας

πως οι τελευταίες εβδομάδες ήταν πολύ δύσκολες για τον Στηβ Κακέτση.

Η ίδια αποκάλυψε ακόμα πως ο γνωστός επιχειρηματίας τα πέντε χρόνια που προηγήθηκαν από τον θάνατό του περνούσε κατάθλιψη.

Η Κατιάνα Μπαλανίκα μιλάει πρώτη φορά για τον θάνατο του Στηβ Κακέτση

«Δεν έχει σημασία που ο Στηβ Κακέτσης ήταν πρώην σύζυγός μου, για εμένα ήταν οικογένεια. Όταν είσαι με έναν άνθρωπο 25 χρόνια μαζί και έχετε ένα παιδί, οι σχέσεις δεν αλλάζουν. Είναι οικογένεια όπως και να ‘χει. Κι όταν συμβαίνει κάτι πολύ σοβαρό πρέπει να είσαι δίπλα σε αυτόν τον άνθρωπο.

Είχα κοντά μου μια κοινή φίλη μας που βίωνε αυτή την περίοδο με τον ίδιο τρόπο που τη βίωνα και εγώ και την κόρη της που με βοήθησε πολύ σε όλα τα διαδικαστικά και στις λεπτομέρειες που έπρεπε να γίνουν. Αν δεν είχα αυτές τις δυο γυναίκες δίπλα μου δεν θα τα κατάφερνα. Το να βλέπεις έναν άνθρωπο που ήταν τόσο ωραίος, γεμάτος ζωή, δυναμικός, έχανε τα πάντα και αναγεννιόταν από τις στάχτες του, να βρίσκεται σε αυτή την κατάσταση ήταν για εμένα πολύ άσχημο.

Αν μετά από το νοσοκομείο γυρνούσα σπίτι του θα ήταν μεγάλη θλίψη για εμένα, το γεγονός ότι πήγαινα στο θέατρο ήταν μεγάλη βοήθεια. Οι τελευταίες εβδομάδες της ζωής του ήταν πολύ δύσκολες για εκείνον. Είναι κρίμα που βασανίζονται οι άνθρωποι έτσι και δεν τους δίνουν ένα τέλος, όταν το θέλουν και οι ίδιοι. Σε τέτοιες καταστάσεις είμαι υπέρ της ευθανασίας.

Ο Στηβ για πέντε χρόνια είχε πέσει σε βαριά κατάθλιψη και ήθελε να πεθάνει. Δεν έχει νόημα να κάνεις σε κάποιον μεταγγίσεις, συνέχεια εξετάσεις, να του δίνεις συνέχεια αντιβιώσεις και να προσπαθείς, όταν έχουν ”κλατάρει” όλα τα όργανά του. Δεν υπάρχει λόγος να το κάνεις αυτό», είπε χαρακτηριστικά η Κατιάνα Μπαλανίκα.

Διαβάστε ακόμα:

 Μαρία Ηλιάκη: «Πριν ένα μήνα τέτοια μέρα τα μάτια μου ήταν πρησμένα από το κλάμα»

 Φαίη Σκορδά: «Άνθρωποι που με εμένα είχαν ανθίσει, έχουν πάει αλλού και είναι σαν να μην υπάρχουν πια»

 Στάθης Σχίζας: Δώρισε φαρμακευτικό υλικό σε Μονάδα με παιδιά με καρκίνο

Keywords
Τυχαία Θέματα