Μαρία Ηλιάκη: «Πριν ένα μήνα τέτοια μέρα τα μάτια μου ήταν πρησμένα από το κλάμα»

Ένα throwback στην ημέρα της βάπτισης και των δεύτερων γενεθλίων της κόρης της έκανε η Μαρία Ηλιάκη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Σαν σήμερα έναν μήνα πριν, η Μαρία Ηλιάκη και ο Στέλιος Μανουσάκης βάπτισαν την κορούλα τους, η οποία έλαβε το όνομα Κατερίνα, ενώ, παράλληλα, γιόρτασαν όλοι μαζί τα γενέθλιά της.

Και μπορεί οι φήμες να ήθελαν το ζευγάρι να κάνει βάπτιση και γάμο μαζί, ωστόσο οι δυο τους αιφνιδίασαν τους πάντες, όταν αποκάλυψαν πως βάφτισαν

την κόρη τους. Η παρουσιάστρια και ο γυναικολόγος μπορεί να γιόρτασαν με όλα τα αγαπημένα τους πρόσωπα στη δεξίωση που ακολούθησε, ωστόσο το μυστήριο πραγματοποιήθηκε σε στενό κύκλο.

Το μεσημέρι της Πέμπτης 29/6, η Μαρία Ηλιάκη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της νέες φωτογραφίες από την εκδήλωση, ανάμεσα στις οποίες είδαμε οικογενειακά στιγμιότυπα αλλά και τη διακόσμηση του χώρου. Η παρουσιάστρια δε δίστασε να παραδεχτεί, μάλιστα, πως εκείνη την ημέρα είχε αγχωθεί πολύ, καθώς η πρόγνωση του καιρού έκανε λόγο για καταιγίδες στην περιοχή όπου έγινε το πάρτι.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη maria Iliaki (@marakiiliaki)

Η Μαρία Ηλιάκη σε μια ειλικρινή εξομολόγηση

«Πριν ένα μήνα τέτοια μέρα τα μάτια μου ήταν πρησμένα από το κλάμα, γιατι όλες οι προβλέψεις των μετεωρολόγων μιλούσαν για καταιγίδα το απόγευμα στο Χαλάνδρι… Μάλλον είχα ξεχάσει πως όταν είσαι καλός άνθρωπος και έχεις θετική ενέργεια όλα στο τέλος πάνε υπέροχα», έγραψε χαρακτηριστικά η Μαρία Ηλιάκη στην ανάρτησή της.

Πριν από λίγο καιρό, η ίδια είχε ανεβάσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram κι άλλες φωτογραφίες από την εκδήλωση.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη maria Iliaki (@marakiiliaki)

Διαβάστε ακόμα:

 Survivor All Star: «Κλείδωσε» η τελική τετράδα! Αντίστροφη μέτρηση για τον τελικό

 Κατερίνα Καινούργιου: «Δεν θέλω να λένε στην παραλία “Α, η Καινούργιου”, αλλά για τον πωπό μου»

 Ερωτευμένος ο Γιώργος Λάγιος! Αυτή είναι η νέα σύντροφός του

Keywords
Τυχαία Θέματα