Κατιάνα Μπαλανίκα: «Ο Αλέξανδρος Ρήγας μου μαύρισε την ψυχή»

Η Κατιάνα Μπαλανίκα παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στον Αλέξη Μίχα και στην εκπομπή «Πάμε Δανάη». Με αφορμή την περιοδεία της παράστασης “Όποιος θέλει να χωρίσει να σηκώσει το χέρι του», η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τη γνωριμία της με τον Γιώργο Καπουτζίδη αλλά τη διαγραφή του Αλέξανδρου Ρήγα από τη ζωή της.

Η Κατιάνα Μπαλανίκα και ο Αλέξανδρος Ρήγας μπορεί να συνεργάστηκαν με επιτυχία και να διατηρούσαν άριστες σχέσεις, ωστόσο αυτά ανήκουν στο παρελθόν. Η ηθοποιός – όπως έχει πει σε δηλώσεις της – δεν έχει

καμία επαφή μαζί του, μιας και ό,τι συνέβη ανάμεσά τους τη στενοχώρησε πολύ.

Η Κατιάνα Μπαλανίκα έκανε «delete» τον Αλέξανδρο Ρήγα

«Η τηλεοπτική Σάσα στο “Ντόλτσε Βίτα” αγαπήθηκε πάρα πολύ από το κοινό και ακόμα αγαπιέται. Τη Σάσα εγώ την είδα σαν ένα γκέι αλλά γυναίκα. Οι φράσεις που έλεγε ήταν φράσεις που καμιά γυναίκα δεν θα τις έλεγε. Σκεφτόμουν τις εκφράσεις γιατί είχα πολλούς γκέι φίλους.

Με την Άννα Παναγιωτοπούλου κράτησα επαφές. Έκανα delete στη σχέση μου με τον Αλέξανδρο Ρήγα γιατί μου χάλασε και μου μαύρισε την ψυχή. Δεν θέλω να συμβαίνει αυτό», δήλωσε χαρακτηριστικά η Κατιάνα Μπαλανίκα όταν ρωτήθηκε για το «Ντόλτσε Βίτα».

Η Κάτιανά Μπαλανίκα μιλά για τον Γιώργο Καπουτζίδη στις «Σαββατογεννημένες»

Σχετικά με τη συνεργασία της με τον Γιώργο Καπουτζίδη, η ίδια αποκάλυψε ένα άγνωστο περιστατικό από την πρώτη συνεργασία τους στις «Σαββατογεννημένες». Ειδικότερα, είπε:

«Όταν γνώρισα τον Γιώργο Καπουτζίδη στις “Σαββατογεννημένες” ήταν πιτσιρικάς αλλά έγραφε καταπληκτικά. Στην αρχή ήταν λίγο επιθετικός και θυμάμαι κάποια στιγμή είχε κατέβει εκνευρισμένος στο καμαρίνι και μας κουνούσε το δάχτυλο…

Τότε, του είπα “άκουσε να σου πω, σε εμάς δεν θα κάνεις ποτέ το χέρι έτσι, είσαι πολύ μικρός ακόμα. Θα μιλάμε ωραία και ευγενικά”. Μετά αγαπηθήκαμε πολύ».

Διαβάστε ακόμα:

 Survivor All Star: «Κλείδωσε» η τελική τετράδα! Αντίστροφη μέτρηση για τον τελικό

 Κατερίνα Καινούργιου: «Δεν θέλω να λένε στην παραλία “Α, η Καινούργιου”, αλλά για τον πωπό μου»

 Ερωτευμένος ο Γιώργος Λάγιος! Αυτή είναι η νέα σύντροφός του

Keywords
Τυχαία Θέματα