Κάτια Δανδουλάκη: Οι ενδοιασμοί που είχε για τη «Λάμψη» -«Φοβόμουν μήπως…»

H Κάτια Δανδουλάκη παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην  εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Αλέξη Μίχα.

Η ηθοποιός μίλησε για την επιστροφή των «Πανθέων» στην τηλεόραση, τον ενδοιασμό που είχε για τη Λάμψη, ενώ αποκάλυψε κι ένα περιστατικό από την ταινία «Παπαφλέσσας», στην οποία συμμετείχε.

Όσα εξομολογήθηκε η Κάτια Δανδουλάκη στην εκπομπή του Mega

«Παραξενεύτηκα με την πρόταση να συμμετέχω ξανά στους “Πάνθεους”. Ήξερα ότι δεν θα κάνω την “Μάρμω” λόγω ηλικίας, άλλα δεν θυμόμουν τους υπόλοιπους ρόλους. Όταν προβαλλόταν η σειρά δεν κυκλοφορούσε

άνθρωπος στον δρόμο. Ο κόσμος με είχε συνηθίσει ως το κάλο κορίτσι στους ρόλους και με ρωτούσε πως υποδυόμουν αυτόν τον ρολό που ερωτεύτηκα δυο άντρες», είπε αρχικά η Κάτια Δανδουλάκη.

Η Κάτια Δανδουλάκη είπε στη συνέχεια: «Από τον “Παπαφλέσσα” θυμάμαι μία σκηνή με τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ που οι ηθοποιοί έπρεπε να σηκωθούν μόλις φώναζε, άλλα τους είχε πάρει ο ύπνος. Η “Λάμψη” είναι από τις αγαπημένες μου δουλειές. Στην αρχή είχα ενδοιασμούς, μήπως ο κόσμος βαρεθεί να με βλέπει κάθε μέρα.

Η απολυτή αντίθεση των γυρισμάτων τότε με τώρα είναι η οργάνωση των γυρισμάτων. Είχαμε χρόνο να μάθουμε τις σκηνές, είχαμε το καμαρίνι μας, τελειώναμε και είχαμε τη ζωή μας. Τώρα μόλις φτάνω στο πλατό ακούω “γρήγορα, πάμε”. Αυτό το κυνηγητό χρόνου μου πρόσθεσε άγχος και μου αφαίρεσε χαρά. Το να παίζω όμως στην τηλεόραση με βοηθούσε και στο θέατρο».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η  Κάτια Δανδουλάκη ανέφερε: «Το θέατρο έπρεπε να λειτουργήσει κανονικά στις απεργίες. Δεν καταλαβαίνω για ποιον λόγο θα έπρεπε να κλείσει μία ιδιωτική επιχείρηση για ένα δημόσιο ζήτημα».

Διαβάστε επίσης:

Μπέττυ Μαγγίρα: Ποιος θα την αντικαταστήσει στην πρωινή ζώνη του Open

Πρίγκιπας Harry: Η φωτογραφία του με την πριγκίπισσα Lilibet που κάνει τον γύρο του κόσμου

Μενεγάκη – Πούμπουρας: Ο όλο νόημα διάλογος για την… ολοκλήρωση της συνεργασίας τους!

Keywords
Τυχαία Θέματα