Μπέττυ Μαγγίρα: Ποιος θα την αντικαταστήσει στην πρωινή ζώνη του Open

Όλα δείχνουν πως την επόμενη τηλεοπτική σεζόν η Μπέττυ Μαγγίρα δεν θα βρίσκεται στο δυναμικό του Open.

Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν το πρωί της Τετάρτης (5/7) στο «Πρω1νό» του ΑΝΤ1, οι συζητήσεις της παρουσιάστριας με τον Νίκο Κοκλώνη και τον Τζώνη Καλημέρη δεν ευδοκίμησαν, ενώ στη χτεσινή τους στη συνάντηση υπήρξαν έντονες διαφωνίες αναφορικά με ζητήματα περιεχομένου και προσώπων.

«Η Μπέττυ Μαγγίρα δεχόταν πιέσεις να δεχθεί συγκεκριμένα πρόσωπα στο πάνελ της εκπομπής

της για του χρόνου, όπως η Πηγή Δεβετζή, η επιστήθια φίλη του Νίκου Κοκλώνη. Είναι ένας πολύ σοβαρός λόγος αν δεν αφήνεις τον παρουσιαστή να επιλέξει την ομάδα του ώστε να επέλθει το διαζύγιο», είπε χαρακτηριστικά η Φωτεινή Πετρογιάννη, που επικαλέστηκε πληροφορίες της εκπομπής.

Με τη σειρά του, ο Γιώργος Λιάγκας του ανέφερε πως έχει διαβάσει ότι η Μπέττυ Μαγγίρα, μιλάει με το κανάλι του ΑΝΤ1 για να αναλάβει εκπομπή το Σαββατοκύριακο.

Ποιος θα αντικαταστήσει την Μπέττυ Μαγγίρα;

Σύμφωνα με την εκπομπή «Super Κατερίνα», το πρόσωπο που ενδέχεται να αντικαταστήσει την Μπέττυ Μαγγίρα στην πρωινή ζώνη του Open είναι η Ελένη Τσολάκη, η οποία τα τελευταία δύο χρόνια παρουσίαζε την εκπομπή «Open Weekend».

Λίγες μέρες μετά την ολοκλήρωση της εκπομπής της, η Μπέττυ Μαγγίρα παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα του «Χαμογέλα και πάλι» και αποκάλυψε τι γεύση της άφησε η φετινή τηλεοπτική σεζόν, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στο τηλεοπτικό της μέλλον.

«Στεναχωριέμαι, αν και γκρίνιαζα τόσο καιρό. Έλεγα ότι είμαι πάρα πολύ κουρασμένη, να τελειώσουμε να πάμε για μπάνιο. Είχα από χθες το βράδυ μία αναστάτωση, ένα φτερούγισμα. Ξύπνησα 6 παρά, δεν μπορούσα να ξανακοιμηθώ. Ήμουν περίεργα σήμερα, ήμουν κάπως.

Είμαστε σαν οικογένεια στην εκπομπή, αγαπιόμαστε πάρα πολύ. Θα δείξει το μέλλον, θα τα ακούσετε όταν βγει η επίσημη ανακοίνωση. Εννοείται πως θέλω να συνεχίσει η ομάδα ως έχει. Σαν παρουσιάστρια εννοείται ότι διεκδικώ κάποια πράγματα που με κάνουν να αισθάνομαι καλά, ασφάλεια, με ανθρώπους με τους οποίους έχω χημεία.

Η φετινή σεζόν μου άφησε μία πολύ γλυκιά γεύση, με πάρα πολλή δουλειά, εμπόδια και ευτράπελα. Ήταν μία δύσκολη τηλεοπτική χρονιά, πολλές οι εκπομπές, τεράστιος ο ανταγωνισμός. Όλοι τα ίδια θέματα παίζουμε πάνω-κάτω, εμείς διαφοροποιηθήκαμε νομίζω ως προς τον τρόπο. Αν δέχομαι προτάσεις με ανυψώνει, αυξάνει την αυτοπεποίθηση μου και είμαι επαγγελματίας και είναι λογικό να δέχομαι προτάσεις. Τώρα ποιες δέχθηκα, αν δέχθηκα και πότε, δεν έχει να κάνει. Η τελική απόφαση θα ανακοινωθεί από το κανάλι. Είμαστε σε πολλές καλές συζητήσεις με το Open. Θα δείξει παιδιά», είπε -μεταξύ άλλων- η Μπέττυ Μαγγίρα.

Διαβάστε επίσης:

Πρίγκιπας Harry: Η φωτογραφία του με την πριγκίπισσα Lilibet που κάνει τον γύρο του κόσμου

Μενεγάκη – Πούμπουρας: Ο όλο νόημα διάλογος για την… ολοκλήρωση της συνεργασίας τους!

Αλέξης Κούγιας: Έτσι σχολίασε τον χωρισμό της Εύης Βατίδου -«Εγώ και τα παιδιά μου ευχόμαστε να…»

Keywords
Τυχαία Θέματα