Κολωνός-Δικηγόρος μητέρας 12χρονης: «Οι 213 αν υπάρχουν πρέπει κι αυτοί να λογοδοτήσουν»

Στην Ευελπίδων βρέθηκε σήμερα το πρωί (13/10) η μητέρα της 12χρονης που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση βιασμών και μαστροπείας στον Κολωνό. Η 37χρονη οδηγήθηκε στην ανακρίτρια, από την οποία ζήτησε και έλαβε προθεσμία μέχρι τη Δευτέρα 17/10.

Έξω από την 33η ανακρίτρια, ο συνήγορος υπεράσπισής της, Απόστολος Λύτρας έκανε δηλώσεις στα τηλεοπτικά συνεργεία σχετικά με την υπόθεση και την πελάτισσά του.

«Υπήρχαν μηνύματα της μητέρας προς τον 53χρονο που έλεγαν ότι μας κατέστρεψες το παιδί. Φυσικά και τους κατέστρεψε το παιδί, όπως και όλη την οικογένεια. Σε επικοινωνία

που είχα με τη μεγάλη κόρη, ένα εξαιρετικό κορίτσι, η ίδια, όπως και η θεία, αναφέρουν ότι η μητέρα δεν έχει καμία απολύτως σχέση. Αυτό που για μένα είναι το πιο σημαντικό είναι ότι ήδη έχω δεχτεί τηλεφωνήματα στα οποία υπάρχουν κι άλλες καταγγελίες για τους κατηγορούμενους. Για άλλα παιδιά έχω άλλες 2 καταγγελίες, αυτή τη στιγμή τα παιδιά είναι 18 ετών. Είμαι σίγουρος ότι προσπαθούσαν να εισχωρήσουν σε διάφορα παιδιά κατ’ αυτόν τον τρόπο, με σκοπό προφανώς να τα εκδίδουν στην πορνεία. Είμαι σίγουρος ότι θα βρεθούν κι άλλοι ένοχοι για την υπόθεση. Οι 213 αν υπάρχουν πρέπει κι αυτοί να λογοδοτήσουν. Από εκεί και μετά θα απολογηθούμε», ανέφερε αρχικά στις δηλώσεις του που προβλήθηκαν στην εκπομπή «T-Live».

Έπειτα, ο κ. Λύτρας πρόσθεσε ότι «και σε μένα, μου κάνει εντύπωση πώς είναι δυνατόν μία μητέρα να αφήνει ένα παιδί σε αυτή την ηλικία μόνο του. Ο δράστης εκμεταλλευόμενος την οικονομική ανέχεια μίας οικογένειας με 8 παιδιά, προφανώς εκμεταλλευόταν την καλοσύνη της μητέρας και γι’ αυτό βλέπετε κάποια μικροποσά. Τους βοηθούσε ανά τακτά χρονικά διαστήματα κι έτσι κέρδισε την εμπιστοσύνη της μητέρας. Από ό,τι μου μετέφερε, ήταν μία γειτονιά, ήταν και άλλα παιδιά, πήγαιναν στο κατάστημα του κατηγορουμένου, είχε την εντύπωση πως όλα είναι φυσιολογικά. Το ίδιο μου μετέφεραν από τα δύο μεγαλύτερα αδέρφια αλλά και από τη θεία. Το σίγουρο είναι ότι μιλάμε για ένα τρομακτικό έγκλημα».

Διαβάστε ακόμα:

Nίκος Μουτσινάς: «Είμαι ένα βήμα πριν προσβάλλω το συμβόλαιό μου και ζητήσω να μην κάνουμε εκπομπή»

Κολωνός-Δικηγόρος 53χρονου: «H μητέρα της 12χρονης είχε γνώση, o κατηγορούμενος βοήθησε στο να συλληφθεί»

Κατερίνα Καινούργιου: Το απρόσμενο τηλεφώνημα που δέχτηκε από τον αδερφό της -«Έχω εκπομπή, δεν με έχεις δει ποτέ;»

Keywords
Τυχαία Θέματα