Κούλης Νικολάου: Η οικογενειακή φωτογραφία ανήμερα των γενεθλίων του – Πόσο ετών είναι;

Ο Κούλης Νικολάου έχει σήμερα τα γενέθλιά του και από νωρίς το πρωί δέχεται ευχές από γνωστούς, φίλους και θαυμαστές. Ο «Δημοσθένης» από τη «Γη της Ελιάς» γιορτάζει την ημέρα της γέννησής του και είναι ευγνώμων για όσα έχει στη ζωή του τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Και μπορεί εδώ και μια δεκαετία οι τηλεοπτικές παραγωγές του να γνωρίζουν μεγάλη επιτυχία, μιας και ο κόσμος τις παρακολουθεί ανελλιπώς, και να είναι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό, ωστόσο προτεραιότητα δεν παύει ποτέ να αποτελεί η οικογένειά του.

Ανήμερα, λοιπόν, των γενεθλίων του

ο Κούλης Νικολάου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους του μια φωτογραφία με την οικογένειά του. Όλοι μαζί χαμογελούν στον φακό, με τον ηθοποιό να καμαρώνει για τη σύζυγο και τα παιδιά τους.

Ο Κούλης Νικολάου αγκαλιά με την οικογένειά του

«53 χρόνων σήμερα, νιώθω ευλογημένος και τυχερός, τίποτα δεν με λύγισε, δεν τα έβαλα ποτέ κάτω, συνεχίζω να αγαπώ, γιατί γεννήθηκα με προγραμματισμένη την καρδιά μου να αγαπώ και να είμαι ευγνώμον για τα εύκολα και τα δύσκολα!

Μα πάνω από όλα να νιώθω βαθιά ευγνωμοσύνη για το δώρο του θεού, την οικογένεια μου!», έγραψε ο Κούλης Νικολάου στην ανάρτησή του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kyriacos Nicolaou (@koulisnikolaou)

Διαβάστε ακόμα:

 Σάκης Τανιμανίδης: Το επικό τρολάρισμα στη Χριστίνα Μπόμπα – «Να φωνάξω εξορκιστή;»

 Σασμός: Νέα αιματηρή βεντέτα – Ο άνδρας που διαλύει τους Σταματάκηδες

 Χριστίνα Παππά: «Αυτό που πέρασα εγώ ήταν πολύ σοβαρό»

Keywords
Τυχαία Θέματα