Κρύο, καιρός για ανανέωση! Τέλειες προτάσεις από το designdrops για να κάνετε το σπίτι σας όμορφο, άνετο, ζεστό και πολυτελές!

Η αλήθεια είναι πως το τελευταίο διάστημα το κρύο μας έχει ρίξει κατακόρυφα τη διάθεση και προσπαθούμε να βρούμε νέους τρόπους για να νιώσουμε καλύτερα. Αρχίσαμε να φροντίζουμε λοιπόν περισσότερο την εξωτερική μας εμφάνιση, ξεκινήσαμε ένα καινούργιο χόμπι και μια διατροφή που υπόσχεται άμεση απώλεια κιλών ενόψει των Χριστουγέννων.

Η ανανέωση όμως, η λέξη δηλαδή που πρωταγωνιστεί στο λεξιλόγιό μας, δεν έχει να κάνει μόνο με εμάς, αλλά και με το σπίτι μας, που περνάμε τις περισσότερες ώρες της

καθημερινότητάς μας. Σύμφωνα με τους διάσημους interior designers του πλανήτη, όσο πιο φροντισμένος και ελκυστικός είναι ο προσωπικός μας χώρος, τόσο ωραιότερα νιώθουμε.

Γι’ αυτό λοιπόν αρχίσαμε να το ψάχνουμε πολύ και να τσεκάρουμε sites με είδη σπιτιού, μέχρι που ανακαλύψαμε το designdrops και τα εκπληκτικά προϊόντα του και το χαμόγελο επέστρεψε στα χείλη μας. Ύστερα από πολλές ώρες ψαξίματος καταλήξαμε μάλιστα στα παρακάτω και θέλουμε να τα μοιραστούμε μαζί σας. Και για να σας το κάνουμε ακόμα πιο εύκολο, τα έχουμε χωρίσει ανά δωμάτιο. Αρχίζουμε….

Υπνοδωμάτιο

Ο ύπνος είναι η σημαντικότερη λειτουργία του ανθρώπινου οργανισμού καθώς αποτελεί κατά μέσο όρο το 1/3 της διάρκειας της ζωής μας. Γι’ αυτό και θέλουμε να είναι όσο πιο ωραίος και ποιοτικός γίνεται. Ειδικά το Χειμώνα αναζητούμε ζεστασιά αλλά και πολυτέλεια. Επειδή όμως μας αρέσει και το στυλ, δεν θέλουμε να κάνουμε εκπτώσεις στο θέμα αυτό και σκεπαζόμαστε με την τελευταία τάση που είναι τα Κουβερτοπαπλώματα. Δείτε αυτά που ξεχωρίσαμε.

Κουβερτοπάπλωμα Fabulous Wine Guy Laroche

Ανήκει στη σειρά Fabulous η οποία προτείνει κουβερτοπάπλωμα διπλής όψης, από ύφασμα 100% flannel cotton με ιδιαίτερα απαλή υφή και μεγάλη αντοχή. Διατίθεται σε πέντε χρώματα και δύο μεγέθη, μονό και υπέρδιπλο.

Κουβερτοπάπλωμα Agile Gray Nima

Το εκπληκτικό του σχέδιο, με μονόχρωμή απόχρωση θα σας ενθουσιάσει, ενώ η απαλότητα και η ανθεκτικότητά του θα σας καταπλήξει. Υπάρχει εκτός από γκρι και σε μοβ και σε δύο μεγέθη, μονό και υπέρδιπλο.

Κουβερτοπάπλωμα Carre 19 Mauve Nef-Nef

Η κουβέρτα – Πάπλωμα Carre με ύφασμα fleece και γούνα θα κάνει τον ύπνο σας ακόμα πιο ευχάριστο. Θα την βρείτε και σε μπεζ χρώμα σε δυο μεγέθη, μονή και διπλή.

Κουβερτοπάπλωμα 407/05 Μπεζ Gofis Home

Έχει υπέροχο σχέδιο, υπάρχει σε τρεις αποχρώσεις, με ενισχυμένη γέμιση 300gsm και sheepskin γούνα στην πίσω όψη. Απαλό και ζεστό, μια τέλεια επιλογή για τις κρύες νύχτες του χειμώνα.

Αν είτε όμως φαν των κλασικών αξιών, όπως είναι οι κουβέρτες, έχουμε λύση και για εσάς, αφού παρακάτω θα δείτε μερικές τέλειες προτάσεις μας.

Κουβέρτα Serpa Mint Guy Laroche

Δυο όψεων με τύπωμα, της σειράς Serpa, η οποία ξεχωρίζει για τη ζεστασιά που προσφέρει και την εξαιρετικά απαλή υφή της. Θα την βρείτε σε πέντε αποχρώσεις και δυο μεγέθη, μονή και υπέρδιπλη.

Κουβέρτα – Fidelia Nima

Θα ανανεώσει το υπνοδωμάτιό σας και θα σας προσφέρει απόλυτη ζεστασιά. Σε λευκό, που αποτελεί χωρίς καμία αμφιβολία το πιο πολυτελές χρώμα.

Κουβέρτα Nordic Black Guy Laroche

Η σειρά Nordic είναι γεμάτη από βελουτέ κουβέρτες από 100% super soft polyester, με ιδιαίτερα απαλή υφή και μεγάλη αντοχή. Για στυλ και σούπερ ζεστασιά τις κρύες νύχτες του Χειμώνα.

Η αλήθεια είναι πως όσα παπλώματα κι αν έχουμε ήδη στη ντουλάπα μας, πάντα κάνουμε χώρο για ένα καινούργιο. Δείτε αυτά που μας εντυπωσίασαν.

Πάπλωμα Sylvie Pink Guy Laroche

Απαλό και ανθεκτικό από 100% βαμβάκι που συνδυάζεται με φλοράλ μοτίβο, σε ζωηρές αποχρώσεις – διατίθεται σε δυο που θα σας ξετρελάνουν, σε μονό και υπέρδιπλο- θα φωτίσει την κρεβατοκάμαρά σας και θα χαρίσει την πολυτέλεια και το στυλ που της αρμόζει.

Πάπλωμα Alicia Choco Guy Laroche

Ανήκει στη σειρά Alicia, η οποία διαθέτει μοναδικά μάλλινα παπλώματα που παρέχουν ζεστασιά και μοναδική αίσθηση στην επαφή τους με το σώμα σας. Η ύφανσή του από 100% Flannel Cotton εξασφαλίζουν την ιδανική θερμοκρασία ύπνου, επιτρέποντας την φυσική αναπνοή του σώματος.

Πάπλωμα Oriana Natural Guy Laroche

Είναι από τη συλλογή παπλωμάτων Oriana, η οποία είναι πλούσια σε ζεστά, χειμωνιάτικα χρώματα και patterns που ικανοποιούν κάθε γούστο. Από 100% βαμβάκι, με εντυπωσιακά, φλοράλ σχέδια, σε δυο αποχρώσεις.

Σαλόνι

Είναι χωρίς καμία αμφιβολία το δωμάτιο που συγκεντρώνεται όλη η οικογένεια, που περνάμε χρόνο και διασκεδάζουμε, κάποιες φορές μας παίρνει ο ύπνος στους καναπέδες από την κούραση και δεχόμαστε τους φίλους και τους συγγενείς μας. Για να το κάνουμε ακόμα πιο cozy, βρήκαμε τα παρακάτω ριχτάρια.

Ριχτάρι Naida Ecru Guy Laroche

Τα γούνινα ριχτάρια της Guy Laroche, είναι ιδανικά για να κάθεστε και να ξαπλώνετε πάνω τους, μόνοι σας, ή συντροφιά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Ριχτάρι 658/22 Καφέ Wenge Gofis Home

H υψηλή ποιότητα με νήματα chenille καθώς και η πρωτοτυπία στον σχεδιασμό για το κάθε ριχτάρι, κερδίζει και τους πιο απαιτητικούς. Σε φωτεινά χρώματα που θα χαρίσουν την πλήρη ανανέωση του χώρου σας.

Ριχτάρι Agata Amethyst Guy Laroche

Μεταμορφώστε το χώρο σας σε ένα στυλάτο, εντυπωσιακό και παράλληλα μοντέρνο περιβάλλον με τα ριχτάρια της σειράς Agata με μοντέρνο σχέδιο και γούνινη υφή και με φάσα που θα κάνει τον καναπέ σας να ξεχωρίζει!

Και συνεχίζουμε με τα διιακοσμητικά μαξιλάρια που μας άρεσαν πολύ.

Μαξιλάρι Ky-Blo Black & White Χωρίς Γέμιση Guy Laroche

Σε κομψό ριγέ σχέδιο σε πολλές αποχρώσεις για να επιλέξετε αυτή που ταιριάζει στο χώρο σας, οι μαξιλαροθήκες Ky-Blo θα δώσουν μια φρεσκάδα που έλειπε από το χώρο σας.

Μαξιλαροθήκη Διακοσμητική Rubicon Burgundy Guy Laroche

Οι μαξιλαροθήκες Rubicon είναι από ύφασμα easy clean, για να μην φοβάστε λεπτό του λεκέδες. Με μια μόνο κίνηση, θα τις καθαρίσετε και θα τις κάνετε να μοιάζουν σαν καινούργιες.

Εκτός όμως από το υπνοδωμάτιο και το σαλόνι, πρωταγωνιστικό ρόλο παίζει και η Τραπεζαρία -Κουζίνα. Δείτε την πως μπορείτε να την κάνετε ομορφότερη.

Τραπεζομάντιλο Canvas Opal Guy Laroche

Τα τραπεζομάντιλα Canvas ξεχωρίζουν για τον λιτό τους σχεδιασμό και θα τα βρείτε σε μια σειρά από φρέσκα χρώματα. Με μια μόνο κίνηση η τραπεζαρία σας θα αλλάξει τελείως και θα μοιάζει σαν σκηνικό για φωτογράφηση περιοδικού.

Πετσέτες Φαγητού Σετ Swell 35 White – Grey Kentia

Οι πετσέτες φαγητού Swell θα στολίσουν και θα ολοκληρώσουν την εικόνα του τραπεζιού σας, κάνοντάς το σούπερ ελκυστικό, προκαλώντας επιφωνήματα θαυμασμού σε όλους τους καλεσμένους σας.

Σουπλά Σετ 6 Τμχ 3007 Silver Laser Saint Clair

Τα σετ σουπλά Saint Clair υπάρχουν σε όμορφα χρώματα και με μοντέρνο σχεδιασμό θα ενθουσιάσουν εσάς και τους καλεσμένους σας. κερδίσουν τις εντυπώσεις.

Τέλος ήρθε η ώρα του μπάνιου. Δείτε πως μπορείτε να του δώσετε στυλ.

Πετσέτες Σετ Lady 3Τμχ Sand Guy Laroche

Είναι απαλές, απορροφητικές και κυριώς εξαιρετικά ποιοτικές, από τη σειρά Lady από 100% βαμβάκι 500γραμ./τ.μ. και σε ποικιλία χρωμάτων. Ποιο θα επιλέξετε;

Μπάνιου Σετ Malibu 02248.001 White Spirella

Ανήκει στη συλλογή Malibu και είναι μοντέρνο και εξαιρετικής ποιότητας. Εμείς ήδη το έχομε στο μπάνιο μας… Εσείς;

Κουρτίνα Μπάνιου Fiesta Smoke 180Χ190 Guy Laroche

Η δίχρωμη κουρτίνα μπάνιου Fiesta, είναι υπέροχη, αδιάβροχη και ταιριάξει υπέροχα σε κάθε μπάνιο.

Δείτε κι άλλα φανταστικά προϊόντα κάνοντας κλικ ΕΔΩ.

Keywords
Τυχαία Θέματα