Κυριάκος Μητσοτάκης: Επέστρεψε στο Tik Tok! Το backstage από τη βραδιά των εκλογών

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κέρδισε στις εκλογές με πολύ μεγάλη διαφορά από τον Αλέξη Τσίπρα, αφού συγκέντρωσε ποσοστό 40%. Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έλαβε για δεύτερη τετραετία την εμπιστοσύνη των πολιτών και τους ευχαρίστησε δημόσια για τη στήριξή τους.

Τους τελευταίους μήνες ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει αποκτήσει το δικό του προφίλ στο Tik Tok,

εκεί όπου βρίσκεται το μεγαλύτερο ποσοστό της νεολαίας. Ο πρωθυπουργός ανεβάζει σχεδόν καθημερινά βίντεο, δείχνοντάς μας το backstage από τις ομιλίες, την περιοδεία με αφορμή την προεκλογική περίοδο και γενικότερα τις δράσεις του.

Τα βίντεό του έχουν μεγάλη απήχηση το κοινό του Tik Tok και έτσι αποφάσισε να τα συνεχίσει και μετά τις εκλογές. Στην πρώτη ανάρτηση μετά τη νίκη του, ο Κυριάκος Μητσοτάκης μας έδειξε πλάνα από την ημέρα των εκλογών και την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.

Στο πλευρό του βρισκόντουσαν φυσικά τα παιδιά του αλλά και στενοί συνεργάτες του, που συμπορεύονταν όλο αυτό το διάστημα.

@kyriakosmitsotakis_ Round 2 #kyriakosmitsotakis #ekloges2023 ♬ original sound – Kyriakos Mitsotakis

«Ήθελα να σας δείξω κάποιες backstage σκηνές από το βράδυ των εκλογών. Όπως καταλαβαίνετε, αυτές οι στιγμές ήταν πολύ έντονες. Πρώτα και πάνω από όλα, θέλω να σας ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη σας. Να ξέρετε θα την τιμήσω. Έχουμε μπροστά μας μία δεύτερη εκλογική αναμέτρηση.

Η κάλπη είναι ξανά άδεια και πρέπει να δουλέψω ακόμη πιο σκληρά για να ξανακερδίσω για μία δεύτερη φορά τη δικιά σας εμπιστοσύνη. Θέλω να ξέρετε ότι θα είμαι πάντα εδώ για να απαντώ τα ερωτήματά σας καθώς το αγαπήσαμε πολύ το TikTok και πρέπει να συνεχίσουμε. Προχωράμε δυνατά», ήταν τα λόγια του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Διαβάστε ακόμα:

 Φαίη: «Τα παιδιά μου με κάνουν ό,τι θέλουν» – Απαντά για την αλλαγή ώρας του Πρωινού μας

 Survivor All Star: Η ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού για τον παίκτη που αποβάλλεται από τον αγώνα

 Νίκος Κουρκούλης: Ανακοίνωσε ότι θα ασχοληθεί με την πολιτική

Keywords
Τυχαία Θέματα