Λάουρα Νάργες: Ο δέκα μηνών γιος της ξεκίνησε να μπουσουλάει (Βίντεο)

Η Λάουρα Νάργες και ο Χρήστος Σαντικάι είναι εδώ και δέκα μήνες γονείς ενός γλυκύτατου αγοριού! Από την ημέρα που ήρθε στη ζωή ο μικρός τους πρίγκιπας, το ζευγάρι ζει στιγμές απόλυτης ευτυχίας και η καθημερινότητά του έχει αλλάξει ριζικά.

Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Κορύνας Μανταγάρη στην εφημερίδα Real News, ο τραγουδιστής και η ραδιοφωνική παραγωγός έχουν αποφασίσει να κάνουν τον θρησκευτικό γάμο τους μαζί με τη βάφτιση του γιου

τους το Καλοκαίρι του 2024. Όπως έχει γινεί γνωστό εδώ και αρκετό καιρό, ο μικρός θα πάρει το όνομα Αλέξανδρος.

Αυτό το καλοκαίρι είναι πολύ σημαντικό για την Λάουρα Νάργες και τον Χρήστο Σαντικάι, καθώς θα απολαύσουν τις πρώτες τους καλοκαιρινές διακοπές τους με τον μπεμπούλη τους.

Σήμερα, ο μοναχογιός τους που τον ερχόμενο Σεπτέμβρη θα κλείσει έναν χρόνο ζωής, ξεκίνησε να μπουσουλάει, γεγονός που ξετρέλανε τ0υς γονείς του.

Το γλυκό γεγονός γνωστοποίησε η Λάουρα Νάργες μέσα από τα social media που είναι ιδιαίτερα ενεργή και μοιράζεται συχνά διάφορα στιγμιότυπα με τον μικρό άντρα της ζωής της. Αυτή τη φορά, η ίδια κοινοποίησε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στο οποίο φαίνεται το μωράκι της που μπουσουλάει.

«Το παιδί μου μεγάλωσε», έγραψε στο σχετικό InstaStory της η Λάουρα Νάργες που λιώνει από χαρά και ευτυχία.

Διαβάστε ακόμα:

Γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός αποκαλύπτει: «Την ώρα της παράστασης έπαθα αποβολή, συνέχισα κανονικά»

Ο Παράδεισος των Κυριών: Κυκλοφόρησε το trailer για τον 2ο κύκλο -Η είσοδος του Δημήτρη Γκοτσόπουλου

Ελένη Πετρουλάκη: Η κόρη της φεύγει για Αμερική μετά την αποφοίτησή της -Η φωτογραφία και το μήνυμα

Keywords
Τυχαία Θέματα