Λάζος Μαντικός: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τη γέννηση της κόρης του -«Έχω τη χαρά με το παιδί και παράλληλα λίγες τύψεις»

Ο Λάζος Μαντικός και η σύζυγός του, Αθηνά Κουρή, έγιναν για πρώτη φορά γονείς τη Δευτέρα (17/7) και πλέουν σε πελάγη ευτυχίας

Συγκεκριμένα, η γυναίκα του δημοσιογράφου έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι με τη μέθοδο της εξωσωματικής γονιμοποίησης.

Οι πρώτες δηλώσεις του Λάζου Μαντικού μετά τη γέννηση της κόρης του

Το πρωί της Πέμπτης (20/7) ο Λάζος Μαντικός μίλησε στην εκπομπή «Καλοκαίρι yes» και -μεταξύ άλλων- αναφέρθηκε σε αυτό το τόσο χαρμόσυνο γεγονός, καθώς και στις πυρκαγιές που έχουν ξεσπάσει τα τελευταία εικοσιτετράωρα στη χώρα

μας.

«Φανταστείτε ότι γεννούσαμε τη Δευτέρα και ενώ ήμουν σε άδεια το μυαλό μου ήταν σε αυτούς τους ανθρώπους που αυτή τη στιγμή έχουν χάσει τα σπίτια τους και έχουν υποστεί ζημιές από τις φωτιές.

Έχω τη χαρά με το παιδί μου αλλά παράλληλα και λίγες τύψεις με τους ανθρώπους που περνάνε δύσκολα. Με όλα αυτά που γίνονται, όταν βλέπω τη μπέμπα μου να μου χαμογελάει – με κλειστά μάτια βέβαια – σκέφτεσαι: πού πάω να φέρω το παιδί μου; Αλλά υπάρχει ελπίδα», είπε αρχικά ο Λάζος Μαντικός.

«Όλοι μου λένε ότι μοιάζει στη γυναίκα μου. Είμαι χαζομπαμπάς με όλη τη σημασία της λέξης», παραδέχτηκε σε άλλο σημείο ο δημοσιογράφος.

«Ο λόγος που βγάλαμε προς τα έξω όλο αυτόν τον προβληματισμό που είχαμε ως ζευγάρι με τη γυναίκα μου την Αθηνά ήταν για να πούμε ότι γίνεται εξωσωματική και μέσω δημόσιου νοσοκομείου. Το κόστος είναι ιδιαίτερα υψηλό, όταν πηγαίνεις μέσω του ιδιωτικού τομέα.

Τα ζευγάρια που δεν είναι καλά οικονομικά έχουν τη δυνατότητα να γίνουν γονείς», τόνισε κλείνοντας ο Λάζος Μαντικός.

Διαβάστε επίσης:

Ηλίας Μαμαλάκης: Το νέο μήνυμα για την κατάσταση της υγείας του μέσα από το νοσοκομείο

Κωνσταντίνος Κουφός: Έγινε μπαμπάς για δεύτερη φορά -Η πρώτη φωτογραφία μέσα από το μαιευτήριο

Κατιάνα Μπαλανίκα: Η έντονη αντίδραση όταν ρωτήθηκε για την «επιστροφή» του Φιλιππίδη στην τηλεόραση -«Να πω τι;»

Keywords
Τυχαία Θέματα