Λένα Παπαληγούρα: Ο μπαμπάς της την καμάρωσε στο θέατρο – Φωτογραφία

Η Λένα Παπαληγούρα αυτό το καλοκαίρι θα κάνει περιοδεία σε όλη την Ελλάδα με την παράσταση «Ηλέκτρα». Η γνωστή ηθοποιός είναι επιλεκτική και προσεχτική με τις δουλειές που της προτείνουν κάθε σεζόν, ωστόσο στη συγκεκριμένη πρόταση δεν υπήρξε η σκέψη να αρνηθεί.

Η Λένα Παπαληγούρα έχει ιδιαίτερη αδυναμία στο θέατρο, παρά τις

δυσκολίες που μπορεί να αντιμετωπίσει ένας ηθοποιός πάνω στη σκηνή, όπως έχει εξομολογηθεί σε συνεντεύξεις της. Στην «Ηλέκτρα» του Σοφοκλή η ίδια υποδύεται τον ομώνυμο ρόλο, ενώ μαζί της στη σκηνή βρίσκονται, μεταξύ άλλων, η Ελισάβετ Μουτάφη, ο Ιωάννης Παπαζήσης, ο Στρατής Χατζησταματίου.

Το βράδυ της Τρίτης 4/7, οι ηθοποιοί είχαν παράσταση στο Κηποθέατρο Παπάγου στο πλαίσιο του Φεστιβάλ του Δήμου. Ο φωτογραφικός φακός βρέθηκε εκεί και απαθανάτισε τους πρωταγωνιστές επί σκηνής αλλά και μετά το τέλος της παράστασης στα καμαρίνια.

Ανάμεσα στους θεατές που παρακολούθησαν την παράσταση ήταν και ο πατέρας της Λένας Παπαληγούρα, Αναστάσιος Παπαληγούρας. Ο ίδιος καμάρωσε την κόρη του σε αυτόν τον σημαντικό ρόλο, χαρίζοντάς της το πιο θερμό χειροκρότημα.

Οι δυο τους πόζαραν μαζί στον φακό σε ένα σπάνιο στιγμιότυπο!

Αναστάσιος Παπαληγούρας-Λένα ΠαπαληγούραΗ Λένα Παπαληγούρα στην παράσταση «Ηλέκτρα»Λένα Παπαληγούρα-Ελισάβετ Μουτάφη-Στρατής Χατζησταματίου-Ιωάννης Παπαζήσης

Φωτογραφίες: NDP

Διαβάστε ακόμα:

 Θάνος Τζήμερος: Μπλοκ από το Twitter μετά τις προκλητικές αναρτήσεις

 Ζήνα Κουτσελίνη: Αποκάλυψε την ηλικία της στον αέρα – Βίντεο

 Έλενα Χριστοπούλου κατά Τούνη: «Αυτό είναι διαφημιστικό μοτίβο και το κάνει πάντα»

Keywords
Τυχαία Θέματα