Λίλιαν Αρχοντή: Οι νέες δηλώσεις μετά την καταγγελία για αστυνομική βία -«Είδα να πετάνε το παιδί μου κάτω»

Η Λίλιαν Αρχοντή και η Χριστίνα Ιουστίνα Αρχοντή έπεσαν θύματα αστυνομικής βίας το απόγευμα της 31ης Ιουλίου κοντά σε πλατεία του Κολωνού, όπως εξομολογήθηκαν σε συνέντευξη στην εφημερίδα «Espresso». Μαμά και κόρη θα κινηθούν νομικά εναντίον του συγκεκριμένου αστυνομικού, όπως ανέφεραν οι δικηγόροι τους με επίσημη ανακοίνωσε που εξέδωσαν.

Σήμερα το μεσημέρι (9/9) η ηθοποιός βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «T-live» και μίλησε από καρδιάς στην Τατιάνα Στεφανίδου

για την εμπειρία που βίωσε μαζί με την κόρη της.

«Πήγαμε να προσκυνήσουμε σε έναν ιερό ναό, αγοράσαμε κάποια πράγματα και είπαμε να καθίσουμε σε ένα παγκάκι, να πάρουμε μια ανάσα. Περνάει μια γυναίκα μαζί με μια πιο ηλικιωμένη γυναίκα, προφανώς την μητέρα της και ένα παιδάκι προσχολικής ηλικίας που το κρατούσε από το χέρι. Το αγοράκι πάτησε με το πόδι ένα περιστεράκι και γυρίζω και της λέω, πάρα πολύ ήρεμα, “εξηγήστε του γιατί δεν έπρεπε να το κάνει αυτό”. Πηγαίνει η γυναίκα και μιλάει στον αστυνομικό, με φωνάζει ο αστυνομικός και ήταν άγριος εξ αρχής. Όχι ευγενικός. Δίνω τα στοιχεία μου, κάνει ταυτοποίηση μέσα στο περιπολικό και μου λέει, “είσαι ελεύθερη”. Παίρνουμε τα πράγματα μαζί με το παιδί και φεύγουμε», ανέφερε αρχικά.

Στη συνέχεια συμπλήρωσε για το σκηνικό του αστυνομικού με την κόρη της: «Το είδα να μου το πετάνε κάτω και φώναζα “βοήθεια, αφήστε το παιδί μου! Κόσμε, βοήθεια! Αφήστε το παιδί μου”. Να φωνάζει “πνίγομαι, πνίγομαι” γιατί την είχε πατήσει στην πλάτη και το παιδί δεν είχε ανάσες. Με ρίρχει δίπλα της, μπρούμυτα, με χτυπάει στην πλάτη και μας τραβολογούσαν και μας χτυπούσαν. Δεν καταλάβαινα…Δεν περιγράφεται η όλη κατάσταση».

Διαβάστε ακόμα:

Ρεγγίνα Μακέδου: Το νέο μήνυμα μετά την περιπέτεια που περνά με την υγεία της -«Nιώθω αδυναμία σε βαθμό που δεν το πιστεύω»

Αντώνης Λουδάρος για Ντίνα Κώνστα: «Όταν έμαθα για την απώλειά της, σφίχτηκε η καρδιά μου»

Βασιλιάς Κάρολος Γ’: Το πρώτο διάγγελμα στον βρετανικό λαό -Όσα είπε για τη βασίλισσα Ελισάβετ

Keywords
Τυχαία Θέματα