Λιζέτα Νικολάου: Η τελευταία τηλεοπτική εμφάνιση πριν τον θάνατό της

Η Λιζέτα Νικολάου «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 72 ετών, προκαλώντας μεγάλη θλίψη στον καλλιτεχνικό κι όχι μόνο κόσμο. Η σπουδαία καλλιτέχνιδα με τη μακρά πορεία στον χώρο του τραγουδιού πέρασε μια περιπέτεια με την υγεία της μετά από ένα ατύχημα κι όλοι ήλπιζαν σε ένα θαύμα.

Ειδικότερα, η Λιζέτα Νικολάου γλίστρησε από τις σκάλες μιας καφετέριας και χτύπησε σοβαρά το κεφάλι της την ώρα που επισκέφτηκε την τουαλέτα του. Από την πτώση δημιουργήθηκε μεγάλο αιμάτωμα στον εγκέφαλο,στο

οποίο δεν μπορούσε να γίνει χειρουργική επέμβαση.

Η Λιζέτα Νικολάου νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, με την οικογένειά της να προσεύχεται ότι θα τα καταφέρει και ότι θα βγει ζωντανή από αυτή την περιπέτεια. Δυστυχώς, όμως, δεν τα κατάφερε και σήμερα θρηνούμε τον θάνατό  της.

Η Λιζέτα Νικολάου στην τελευταία τηλεοπτική εμφάνισή της

Τέσσερις μήνες πριν από το μοιραίο ατύχημα, που τελικά της κόστισε τη ζωή, η Λιζέτα Νικολάου είχα κάνει την τελευταία τηλεοπτική εμφάνισή της. Η καταξιωμένη τραγουδίστρια είχε βρεθεί καλεσμένη στη μουσική εκπομπή που παρουσίαζε ο Γιάννης Μπέζος στο OPEN με τίτλο «Ό,τι αγαπώ» και είχε τραγουδήσει επιτυχημένα κομμάτια.

Το επεισόδιο προβλήθηκε στην τηλεόραση το Σάββατο 1 Απριλίου, με τη Λιζέτα Νικολάου να φαίνεται μια χαρά και τίποτα να μην προμηνύει τι θα ακολουθούσε μετά από λίγους μήνες.

Διαβάστε ακόμα:

 Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με μαγιό τρεις μήνες μετά τη γέννηση της κόρης της -Φωτογραφία

 Νέα Φιλαδέλφεια: Συγκινεί η ανάρτηση του γιατρού της μητέρας του Μιχάλη -«Ντράπηκα να την κοιτάξω»

 Οδυσσέας Σταμούλης: Τι έλεγε στην κάμερα μία εβδομάδα πριν την τραγωδία με τον πνιγμό του 11χρονου γιου του

Keywords
Τυχαία Θέματα