Νίκος Χατζηνικολάου: Γενέθλια για την 11χρονη κόρη του! Η οικογενειακή φωτογραφία

Μεγάλη είναι η χαρά στην οικογένεια Χατζηνικολάου σήμερα, καθώς ένα από τα μέλη της έχει γενέθλια! Ο Νίκος Χατζηνικολάου αποκάλυψε πως σαν σήμερα πριν από μια δεκαετία και κάτι γεννήθηκε η κόρη του, Εύα, σκορπίζοντας χαμόγελα!

Ο παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ANT1 είναι πατέρας τεσσάρων παιδιών, τα οποία λατρεύει και στα οποία έχει μεγάλη αδυναμία. Ο Πάνος, ο Αλέξανδρος, ο Κωνσταντίνος και η Εύα αποτελούν την πηγή της ευτυχίας του και αποτελούν προτεραιότητα στη ζωή του.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου

έχει δημιουργήσει μια όμορφη, αγαπημένη και ενωμένη οικογένεια με τη σύζυγό του, Κρίστη Τσολακάκη. Οι δυο τους είναι πολύ υπερήφανοι γονείς και χαίρονται κάθε πολύτιμη στιγμή μαζί με τα παιδιά.

Ο Νίκος Χατζηνικολάου εύχεται δημόσια στην κόρη του για τα γενέθλιά της

Ανήμερα των γενεθλίων της Εύας, η οποία γίνεται 11, ο Νίκος Χατζηνικολάου δημοσίευσε μια φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram προκειμένου να της ευχηθεί γι’ αυτή την ξεχωριστή ημέρα.

«Η Εύα μας κλείνει σήμερα τα 11!  Της ευχόμαστε να είναι πάντα γερή, χαρούμενη και ευτυχισμένη! Και να πετύχει όλα όσα ονειρεύεται! Εμείς θα είμαστε πάντα δίπλα της και θα την στηρίζουμε!», έγραψε χαρακτηριστικά ο Νίκος Χατζηνικολάου στην ανάρτησή του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Νίκος Χατζηνικολάου (@nikoschatzinikolaou)

Διαβάστε ακόμα:

 Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με μαγιό τρεις μήνες μετά τη γέννηση της κόρης της -Φωτογραφία

 Νέα Φιλαδέλφεια: Συγκινεί η ανάρτηση του γιατρού της μητέρας του Μιχάλη -«Ντράπηκα να την κοιτάξω»

 Οδυσσέας Σταμούλης: Τι έλεγε στην κάμερα μία εβδομάδα πριν την τραγωδία με τον πνιγμό του 11χρονου γιου του

Keywords
Τυχαία Θέματα