Λιζέτα Νικολάου: Μεγάλο αιμάτωμα στον εγκέφαλο μετά την πτώση -Οι γιατροί δεν δίνουν καμία ελπίδα

Η Λιζέτα Νικολάου βρίσκεται τις τελευταίες ώρες διασωληνωμένη στην εντατική ύστερα από ατύχημα που είχε σε καφετέρια. Η γνωστή τραγουδίστρια γλίστρησε από τις σκάλες και χτύπησε σοβαρά το κεφάλι της την ώρα που επισκέφτηκε την τουαλέτα του καταστήματος.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας On Time και το ρεπορτάζ των Ρενέ Σαραντινού και Σάσας Σταμάτη, μετά την πτώση της από τις σκάλες η Λιζέτα Νικολάου έχασε τις αισθήσεις της και δεν ανταποκρινόταν.

Υπάλληλος της καφετέριας φαίνεται επίσης

πως πήρε το κινητό της και κάλεσε τον τελευταίο αριθμό που ήταν καταχωρημένος στις κλήσεις της τραγουδίστριας προκειμένου να ενημερώσει κάποιον δικό της άνθρωπο για το τι συνέβη. Η τελευταία κλήση που είχε γίνει ήταν στη Χαρούλα Αλεξίου, συνεπώς ήταν και η πρώτη που ενημερώθηκε για το συμβάν. Εκείνη με τη σειρά της ενημέρωσε το γιο της Λιζέτας Νικολάου, ο οποίος στη συνέχεια ενημέρωσε τον πατέρα του, Γιώργο Λιάνη.

Σύμφωνα με την On Time η κατάσταση της υγείας της είναι κρίσιμη, αφού φαίνεται πως η Λιζέτα Νικολάου έχει μεγάλο αιμάτωμα στον εγκέφαλο, που προκλήθηκε από το χτύπημα κατά την πτώση της, στο οποίο δεν μπορεί να γίνει χειρουργική επέμβαση. Αυτό καθιστά ακόμη πιο δύσκολη την εξέλιξη της πορείας της και δυσκολεύει το ιατρικό έργο. Μεγάλη θλίψη προκαλή το γεγονός πως οι γιατροί δεν δίνουν καμία ελπίδα και όλοι προσδοκούν σε ένα θαύμα.

Η On Time επικοινώνησε με τον πρώην σύζυγό της, Γιώργο Λιάνη, ο οποίος δήλωσε: «Είμαι σε σοκ! Πρόκειται για ένα καταπληκτικό πλάσμα».

Διαβάστε ακόμα:

Τάσος Χαλκιάς: «Μπορεί στην πολιτική το Tik Tok να έπιασε αλλά στην Επίδαυρο δεν θα φτουρίσει»

Πένθος για τη Sandra Bullock: «Έφυγε» από τη ζωή ο σύντροφός της

Έβελυν Καζαντζόγλου: «Σήμερα ζω από το influencing»

Keywords
Τυχαία Θέματα