Λιζέτα Νικολάου: Που και πότε θα γίνει η κηδεία της

Η Λιζέτα Νικολάου δεν βρίσκεται πλέον ανάμεσά μας. Η καταξιωμένη καλλιτέχνιδα με τη λαμπρή πορεία στον χώρο του τραγουδιού «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 72 ετών προκαλώντας μεγάλη θλίψη στους οικείους της, στους θαυμαστές αλλά και στους συναδέλφους της.

Σε βαρύ πένθος έχει βυθιστεί η οικογένεια της Λιζέτας Νικολάου, καθώς η τραγουδίστρια έχασε τη ζωή της μέσα σε λίγες ημέρες και κανείς δεν περίμενε αυτή τη δυσάρεστη εξέλιξη. Η ίδια είχε ένα ατύχημα, όταν έπεσε από τις σκάλες καφετέριας και χτύπησε

το κεφάλι της με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένα αιμάτωμα.

Η Λιζέτα Νικολάου βρισκόταν διασωληνωμένη στην εντατική για μέρες, όμως δεν κατάφερε να βγει νικήτρια από αυτή την περιπέτεια και έτσι ο καλλιτεχνικός κόσμος θρηνεί την απώλεια μιας σπουδαίας τραγουδίστριας.

Λιζέτα Νικολάου: Που και πότε θα γίνει η κηδεία της

Το μεσημέρι του Σαββάτου, ο γιος της Λιζέτας Νικολάου, εξέδωσε ανακοίνωση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, αναφέροντας που και πότε θα τελεστεί η κηδεία της τραγουδίστριας.

«Μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου θα ήθελα να ευχαριστήσω όλες και όλους σας για την αγάπη, την φιλία, την καλοσύνη με την οποία αγκαλιάσατε την μητέρα μου όλα αυτά τα χρόνια.

Προσωπικά σας ευχαριστώ για την αμέριστη συμπαράσταση και τις ευχές σας σε εμένα και την οικογένειά μου αυτές τις δύσκολες ημέρες. Για όποιον επιθυμεί να παραστεί, η κηδεία θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 14 Αυγούστου στις 11:00 στο Κοιμητήριο Παλαιού Φαλήρου. Αλέξανδρος Λιάνης», ήταν τα λόγια του γιου της.

Διαβάστε ακόμα:

 Κορονοϊός: Εξαπλώνεται με γρήγορο ρυθμό η «Eris» – Προβληματισμένοι οι επιστήμονες

 Άννα Βίσση: Η συνάντηση με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη στους Παξούς

 Παγιδευμένοι: Εφιάλτης για την Άννα – Πέφτει θύμα απαγωγής

Keywords
Τυχαία Θέματα